Bonpland rum, Trinidad 16 års.

1.350,00 kr

 

'Rom reggae'

På øen trinidad har Masterblenderen fundet et 16 års fad fra 2000. Et fad som kun er af den bedste kvalitet. Herefter fragtes rommen til tyskland, hvor den får den sidste finish i gamle tyske vinfade....

TypeRom
Indhold i CL50
LandTrinidad.Tobago
År2000
Alkohol45 %
tabs-icon1 Duft

Duft af tørrede frugter, vanilie fra fadene og masser af chokolade.

tabs-icon2 Smag

Smagen blød og varm med masser af nuancer og fortolkninger. Rommen udvikler sig hele tiden i glasset, hvilket gør den til en oplevelse.
Du kan med stor velbehag nyde stærke og gode oste til denne rom.

Beskrivelse

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... rom

Se Bonpland hjemmeside HER

Område og Producent

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom fra de helt kendte destillerier som de nu lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummereret.