Trinidad-Tobago, Angostura 1919 Rom 8 år

350,00 kr

 

'This is good'

 Our rums are 100% Trinidadian, made in one distillery on one Island. Much like a single malt only better”
– John Georges, Angostura Master Distiller.

Indhold i CL70
TypeRom
LandTrinidad.Tobago
Alkohol40 %
2 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Vanilje dominerer stadig palleten af ​​smagsoplevelser, men antydninger af butterscotch, kakao, ristet eg og tropisk frugt kan findes i denne rom, der er blevet modnet mindst otte år i brugte amerikanske bourbon-tønder. 

tabs-icon3 Eftersmag

Finishen nærmer sig den elegance, man kan forvente af modne rom. På trods af sødmen er finishen smooth og lang nok til at inspirere dig til en slurk mere.

Beskrivelse

 Efter en brand i 1932, som ødelagde regeringens rom beholdning, købte mester blenderen fra romfirmaet Fernandes Distillers, J.B Fernandes resterne. Deriblandt nogle tønder, som vidste sig at indeholde rom fra 1919….
Angostura 1919 er en specielt blended rom og er blevet honoreret flere gange runde om I verden. Det har virkelig været med til at sætte Trinidad & Tobago på verdens romkort, men også det øvrige Caribien nyder godt af denne anseelse.

 angosturarum.com/

Område og Producent

John blev ansat i Firmaet i 1982 og har altså været her i 33 år. I den periode har John været omkring hele romproduktionen i virksomheden…. John forsøger hele tiden med forskellige metoder at optimere deres rom og han har været en pioner i at lave nye premium lagrede blends, inkluderende den medalje vindende Angostura rom kollektion. Det er Johns fortjeneste at de har kunnet fordoble romproduktionen uden at det er gået ud over den finesse, der behøves for at lave førsteklasses rommærker.

Det at være Mester Distiller er lige så meget kunst som videnskab og John har lært meget af sin mentor Tommy Gatcliffe, som måske har været en foregangsmand for al romproduktion på øerne. I dag er det en ny generation af blendere, som kigger John over skulderne for at få inspiration. John er indfødt og er uddannet på University of the West Indies, hvor han fik en bachelor i kemi. John har i dag 2 børn og sin kone Carmen og går meget op friluftslivet….