Pancho Villa - Ron de Soleras 1998 - Oliver & Oliver - Den Dominokanske Rep.

450,00 kr

 

"Los rebellos"

Noget så skægt som rom modnet på Tequila fade. Ja det har du her. Prøv denne rebel som vi næsten ikke har flere flasker tibage af.

TypeRom
Indhold i CL70
LandDen Dominikanske Republik
År1998
Alkohol40 %
5 stk. På lager
Beskrivelse

Pancho Villa 1998 Ron de Solera, er som navnet angiver lavet på rom-destillater fra 1998. Man har taget og blandet 2 destillater på henholdsvis 96% alkohol og 74% alkohol og lagret dem i Solera system, hvorefter man til sidst har blandet op med en Oliver & Oliver moder-rom på 15 år. Derefter har man så har færdig lagret Pancho Villa 1998 på mexicanske Tequilafade, i 6-8 måneder. Denne Tequila-finish er hvad der gør denne Rom til noget helt særligt og spændende. Den har derfor fået navnet Pancho Villa, som var en central general under den mexicanske revolution. Pancho Villa 1998 Solera Rum kommer fra den Dominikanske Republik.

Se en lille video fra Oliver & Oliver HER - OG HER

Oliver & Oliver hjemmeside HER  

Område og Producent

Oliver blev grundlagt på Cuba i det 19 århundrede af Juanillo Oliver. Han kom til øen i spansk militær uniform for at kæmpe i den første uafhængighedskrig. Ved slutningen af sin militærtjeneste, besluttede han at blive på Cuba og forsøge at få sig en famillie og et udkomme. Et brændende ønske om en forretning med sukker og rom.

Mellem byerne Falcon og Placetas fandt han en ejendom og i dag er det en by, som hedder Oliver, for at hædre den driftige forretningsmand. Snart havde han bygget sukkerfabrik og stills til destilleringen og så begyndte høsten af sukkerrør. Det blev snart kendt, at Oliver lavede produkter der var en del bedre en andre.

I 1895 rasede endnu en uafhængighedskrig og Oliver fabrik blev brændt ned til grunden. Familien besluttede sig herefter, at gå over og blive almindelige farmere.

Da revolutionen i 1963 tog til, valgte Oliver familien at flygte.

i 1993, da nye tider også indfandt sig på Cuba, vendte medlemmer af familien Oliver tilbage til øen. Pedro Ramon Oliver satte sig for at undersøge familiens fortid. Også gamle formler, processer og designs blev sat under lup. Det var ved disse seancer, at Pedro fandt ud af hvordan god rom kunne laves.

På Cuba var det svært at starte en forretning og derfor valgte man at etablere sig på Den Dominikanske Republik.

I dag ligger hovedkvarteret Hato Nuevo i udkanten Santa Domingo. Her ligger 6000 egefade, som er moderrom til de mange forskellige typer, der distribueres til hele verdenen.

Firmaets overordnede ønske er: At producere rom af den højeste kvalitet i verden og at alle lande i verden skal kunne smage deres rom. At blive ved med at producere rom som verdens rom affocinados vil anerkende.

pedro_ramon_lopez_oliver