Herbie Gin - Alkoholfri - Danmark

199,00 kr

 

"No Alkohol"

HERBIE GIN fremstilles i Nordjylland hvor botanicals, spiritus af højeste kvalitet og vand destilleres til en meget ren gin. Vandet kommer fra destilleriets egen boring, der i 30 meters dybde rammer det danske istidslandskab, hvilket leverer særdeles velsmagende vand.

TypeGin
Indhold i CL70
LandDansk
tabs-icon2 Smag

HERBIE VIRGIN er verdens første alkoholfrie gin. Destilleret med en række botaniske urter, som giver din alkoholfrie “G&T” både smag og duft.

Se hvad folk synes HER

Beskrivelse

HERBIE GIN er en relativ ny dansk hånddestilleret London Dry Gin. Den er destilleret med ti udvalgte botanicals som enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsinskal og danske æbler, hvilket tilsammen giver HERBIE GIN en smag på højt gastronomisk niveau. Mix med din yndlingstonic eller drik den alene som supplement til en sofistikeret snack.

  • Vi hånddestillerer den alkoholfrie gin fuldstændig, som når vi laver en normal gin, det vil sige med botanicals som blandt andet enebær, danske æbler, lavendelblomster og appelsinskal bare uden alkohol, siger Anders Bilgram som er manden bag denne Alkoholfrie gin

Se alle Herbie gin og hvordan du bedste mixer dem HER

Se Tv2 nyhederne om danskernes begejstring for alkohol fri Herbie Gin HER

Se også kæmpe anerkendelser fra gin verdenen HER

Hvad anmelderne siger

innovation-award

Område og Producent

Den nordjyske destillatør Anders Bilgram har lavet snaps, rom og whisky, men han har aldrig lavet gin. Det har han nu lavet om på og Bilgram, der er fra Fjerritslev, står derfor bag et nyt firma – der laver netop gin. Firmaet hedder Herbie Gin og de har allerede brilleret i udlandet, selvom deres gin først havde verdenspremiere den 2. december. - "Vi havde en drøm om at lave en gin, der både gik godt til mad og som ville puste nyt liv i den lidt fortærskede nationaldrik", siger Anders Bilgram, som er destillatør hos Herbie Gin.

I Nordjylland er Gin & Tonic den drink, vi nordjyder ifølge en analyse lavet af Herbie Gin drikker mest af. Analysen viser at 23 procent af nordjyderne helst vil have den drink, når de skal i byen. Herbie Gin føler stor glæde over at have klaret det så godt i USA, og de mener helt bestemt det vil sætte stor fokus på alkoholproducenter i Nordjylland. - At vinde en dobbelt guldmedalje allerede inden vi er gået i luften er jo helt vildt! Jeg skal love for, at udlandet har fået øjnene op for hvad vi går og laver i Danmark. Men vi starter med at lancere Herbie Gin i Danmark, derefter kommer resten af Skandinavien og derfor må det store udland vente, siger Anders Bilgram.