Sælges kun i butikken

Herbie Gin Pink - Danmark

265,00 kr

 

"Colorfull Herbie"

HERBIE GIN fremstilles i Nordjylland hvor botanicals, spiritus af højeste kvalitet og vand destilleres til en meget ren gin. Vandet kommer fra destilleriets egen boring, der i 30 meters dybde rammer det danske istidslandskab, hvilket leverer særdeles velsmagende vand.

KunibutikJa
TypeGin
Indhold i CL70
LandDansk
Alkohol40 %
12 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

HERBIE GIN PINK er destilleret med enebær og hindbær og smager helt fantastisk sød og lækker. Alkoholstyrken er justeret til 37,5 % vol, så den kan drikkes rent i et glas eller mixes med en god klassisk tonic og garneres med friske hindbær fra haven.

Beskrivelse

HERBIE GIN er en relativ ny dansk hånddestilleret London Dry Gin. Den er destilleret med ti udvalgte botanicals som enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsinskal og danske æbler, hvilket tilsammen giver HERBIE GIN en smag på højt gastronomisk niveau. 

HERBIE GIN PINK er destilleret med enebær og hindbær og smager helt fantastisk sød og lækker. Alkoholstyrken er justeret til 37,5 % vol, så den kan drikkes rent i et glas eller mixes med en god klassisk tonic og garneres med friske hindbær fra haven.

Se en dejlig video HER

Se alle Herbie gin og hvordan du bedste mixer dem HER

Se også kæmpe anerkendelser fra gin verdenen HER

Område og Producent

Den nordjyske destillatør Anders Bilgram har lavet snaps, rom og whisky, men han har aldrig lavet gin. Det har han nu lavet om på og Bilgram, der er fra Fjerritslev, står derfor bag et nyt firma – der laver netop gin. Firmaet hedder Herbie Gin og de har allerede brilleret i udlandet, selvom deres gin først har verdenspremiere den 2. december. -

"Vi havde en drøm om at lave en gin, der både gik godt til mad og som ville puste nyt liv i den lidt fortærskede nationaldrik", siger Anders Bilgram, som er destillatør hos Herbie Gin. I Nordjylland er Gin & Tonic den drink, vi nordjyder ifølge en analyse lavet af Herbie Gin drikker mest af. Analysen viser at 23 procent af nordjyderne helst vil have den drink, når de skal i byen.

Herbie Gin føler stor glæde over at have klaret det så godt i USA, og de mener helt bestemt det vil sætte stor fokus på alkoholproducenter i Nordjylland. - At vinde en dobbelt guldmedalje allerede inden vi er gået i luften er jo helt vildt! Jeg skal love for, at udlandet har fået øjnene op for hvad vi går og laver i Danmark. Men vi starter med at lancere Herbie Gin i Danmark, derefter kommer resten af Skandinavien og derfor må det store udland vente, siger Anders Bilgram.