Fary Lochan - Fadlagret Aquavit

150,00 kr

 


"Best of All"


Vores fadlagret aquavit har vi lavet på Fary Lochans friske brændenældesnaps, som i 4 år har ligget på et fransk egetræsfad. Lagringsprocessen på det franske rødvinsfad har givet aquavitten sin sødme og sin unikke smag, som giver associationer til whisky.


Denne aquavit er friske brændenælder på fad.

Læs mere
TypeSnaps
cl20
LandDansk
Alkohol42 %
Beskrivelse

Detaljer

Vi her i wineboutique har ført Fary Lochans produkter et stykke tid og vi vældig glade for deres produkter. Specielt deres forskellige snapse og likører i små 20 cl. fl. er populære. Du bliver meget overrasket over den kvalitet der her findes. Vi er også begyndt at forhandle deres berømte whisky og nu er deres egne gin også kommet på markedet.

Fary Lochans hjemmeside HER

I glasset

Detaljer

Alt andet end snaps er smagen. Nærmest whiskyagtig med dejlig sødme fra den lange fadlagring. En oplevelse og et produkt man aldrig ser og aldrig har set.
Område og Producent

Detaljer

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie. De første fade i Fary Lochan’s historie blev fyldt og lagt til lagring i kælderen den 31. december 2009. -- - Produktionsmålsætningen i 2009 lød på 3.000 flasker årligt. 5 år senere er den årlige produktion 14.000 flasker (og gerne flere). Drømmen er for alvor blevet til virkelighed! Vi producerer 4 varianter. Vi kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og vi står 100 % inde for smag, kvalitet og den gode historie. Vi stræber efter at kunne fremstille verdens bedste whisky. Vi lærer, optimerer, kæmper, leger, smager, tjekker, venter, kæler og drømmer hver eneste dag. -Vores whiskytradition er ikke så lang og glorværdig som skotternes, men vores passion, vilje og drømme overgås ikke – heller ikke af skotterne. Glæd jer til at smage vores whisky. Vi glæder os – hver eneste dag! -Imidlertid har vi dog også travlt med andet end whisky. Vi har en stor produktion af forskellige snapse på destilleriet. Smagsvarianterne spænder vidt. Vi har altid minimum 8 forskellige varianter på lager, så der er noget for enhver smag. Snapseproduktionen startede, ligesom whiskyen, med små forsigtige mængder, men det stod hurtigt klart for os, at interessen og efterspørgslen var så stor, at vi måtte geare op, og i dag har vi vores snapse ude i udvalgte specialbutikker spredt ud over hele Danmark.