Fary Lochan Citrus Gin - Danmark

350,00 kr

 

"Citrus gin"

Fary Lochan er et dansk destilleri beliggende i landsbyen Farre ved Give. Her laves både kvalitets whisky, snaps og gin.

Familien Jørgensen er en sammentømret familie, som på relativt få år har formået at sætte sit præg på den danske spiritus scene. Alle deres spirits har det kendetegn at man kan smage råstofferne og derfor vil du altid være glad for at servere deres forskellige spirituosaer til din bedste venner og dig selv.

FARY LOCHAN DESTILLERI er først og fremmest et whiskydestilleri – men det udelukker jo ikke at man kan udvikle andre lækre produkter. Whiskyproduktion tager jo tid – lagring og modning tager mindst 3 år, og gerne meget mere – så for at udnytte ventetiden har vi lavet en bred vifte af gode alternativer.

Mellem vores andre spiritus varianter finder du blandt andet vores gin. Vi har lavet alle vores gin varianter lette og friske, så de klæder enhver hyggestund og sammenkomst.

TypeGin
Indhold i CL50
LandDansk
Alkohol40 %
Smag

En særdeles godt bekendtskab. En gin med masser af citrus og som både kan drikkes rent eller med tonic 1725 eller andre ret milde tonics.

Beskrivelse

Prøv Fary Lochan gin som er lavet efter egen opskrift. Den er lavet på enebær og indeholder blandt andet og agurk, som giver en frisk og behagelig duft og smag. Herudover er denne specielle gin infuseret med bio opdyrkede citrusfrugter.

Den kan både drikkes rent, men også med tonic og lemon, da den har en meget mild smag, hvor Fever-Tree indian tonic eller 1725 bestemt kan anbefales.

Se video fra Fary Lochan Her

Område og Producent

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie. De første fade i Fary Lochan’s historie blev fyldt og lagt til lagring i kælderen den 31. december 2009. 

Produktionsmålsætningen i 2009 lød på 3.000 flasker årligt. 5 år senere er den årlige produktion 14.000 flasker (og gerne flere). Drømmen er for alvor blevet til virkelighed! De producerer 4 varianter. Man kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og man står 100 % inde for smag, kvalitet og den gode historie. Fary Lochan stræber efter at kunne fremstille verdens bedste whisky. De lærer, optimerer, kæmper, leger, smager, tjekker, venter, kæler og drømmer hver eneste dag. -

Fary Lochans whiskytradition er ikke så lang og glorværdig som skotternes, men deres passion, vilje og drømme overgås ikke – heller ikke af skotterne. Glæd jer til at smage deres whisky eller andre af deres produkter HER. Fary Lochan glæder sig – hver eneste dag! -Imidlertid har de dog også travlt med andet end whisky.

De har en stor produktion af forskellige snapse på destilleriet. Smagsvarianterne spænder vidt. De har altid minimum 8 forskellige varianter på lager, så der er noget for enhver smag. Snapseproduktionen startede, ligesom whiskyen, med små forsigtige mængder, men det stod hurtigt klart for dem, at interessen og efterspørgslen var så stor, at de måtte geare op, og i dag har de  snapse ude i udvalgte specialbutikker spredt ud over hele Danmark.