- Beskrivelse
Prøv Fary Lochan gin som er lavet efter egen opskrift. Den er lavet på enebær og indeholder blandt andet og agurk, som giver en frisk og behagelig duft og smag. Herudover er denne specielle gin infuseret med bio opdyrkede citrusfrugter.
Den kan både drikkes rent, men også med tonic og lemon, da den har en meget mild smag, hvor Fever-Tree indian tonic eller 1725 bestemt kan anbefales.
Se video fra Fary Lochan Her
- Område og Producent
I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie. De første fade i Fary Lochan’s historie blev fyldt og lagt til lagring i kælderen den 31. december 2009.
Produktionsmålsætningen i 2009 lød på 3.000 flasker årligt. 5 år senere er den årlige produktion 14.000 flasker (og gerne flere). Drømmen er for alvor blevet til virkelighed! De producerer 4 varianter. Man kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og man står 100 % inde for smag, kvalitet og den gode historie. Fary Lochan stræber efter at kunne fremstille verdens bedste whisky. De lærer, optimerer, kæmper, leger, smager, tjekker, venter, kæler og drømmer hver eneste dag. -
Fary Lochans whiskytradition er ikke så lang og glorværdig som skotternes, men deres passion, vilje og drømme overgås ikke – heller ikke af skotterne. Glæd jer til at smage deres whisky eller andre af deres produkter HER. Fary Lochan glæder sig – hver eneste dag! -Imidlertid har de dog også travlt med andet end whisky.
De har en stor produktion af forskellige snapse på destilleriet. Smagsvarianterne spænder vidt. De har altid minimum 8 forskellige varianter på lager, så der er noget for enhver smag. Snapseproduktionen startede, ligesom whiskyen, med små forsigtige mængder, men det stod hurtigt klart for dem, at interessen og efterspørgslen var så stor, at de måtte geare op, og i dag har de snapse ude i udvalgte specialbutikker spredt ud over hele Danmark.