nyhed

Fary Lochan Citrus Gin

350,00 kr

 


"Citrus gin"


Fary Lochan er et dansk destilleri beliggende i landsbyen Farre ved Give. Her laves både kvalitets whisky, snaps og gin.


Familien Jørgensen er en sammentømret familie, som på relativt få år har formået at sætte sit præg på den danske spiritus scene. Alle deres spirits har det kendetegn at man kan smage råstofferne og derfor vil du altid være glad for at servere deres forskellige spirituosaer til din bedste venner og dig selv.

Læs mere
Type Gin
cl 50
Land Dansk
Alkohol 40 %
Beskrivelse

Detaljer

Prøv Fary Lochan gin som er lavet efter egen opskrift. Den er lavet på enebær og indeholder blandt andet og agurk, som giver en frisk og behagelig duft og smag. Herudover er denne specielle gin infuseret med bio opdyrkede citrusfrugter.

Den kan både drikkes rent, men også med tonic og lemon, da den har en meget mild smag, hvor Fever-Tree indian tonic eller 1725 bestemt kan anbefales.

Se video fra Fary Lochan Her

I glasset

Detaljer

En særdeles godt bekendtskab. En gin med masser af citrus og som både kan drikkes rent eller med tonic 1725 eller andre ret milde tonics.
Område og Producent

Detaljer

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie. De første fade i Fary Lochan’s historie blev fyldt og lagt til lagring i kælderen den 31. december 2009. Produktionsmålsætningen i 2009 lød på 3.000 flasker årligt. 5 år senere er den årlige produktion 14.000 flasker (og gerne flere). Drømmen er for alvor blevet til virkelighed! Nu produceres der som bekendt også snaps og gin