3,9 vivino

BODEGA CASAS DE MOYA - “MARIA” - UTIEL-REGUENA

135,00 kr
  • Køb 6 for 99.50 pr. fl. og spar 27%

 

"Bobby"

I det sydlige Spanien findes der et ukendt vindistrikt Utiel-Reguena. Her findes den mørke og utroligt søde Bobal-drue der er spydspidsen i den bevægelse der finder sted blandt spanske vinbønder, hvor gamle lokale druesorter på ny vinder frem 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandSpansk
OmrådeUtiel-Requena
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Meget Kraftig, Tør
DruerBobal, Merlot
God TilGrillede retter, Kryd. retter, Rødt Kød
År2019
Alkohol14,5 %
Vivino3,9
24 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Den mangesidede buket åbner sig for næsen med fine krydrede aromaer efterfulgt af vanilje, kokosnød, bær og tørrede frugter til syltetøj.

tabs-icon2 Smag

I ganen har denne vin en kraftig, rund karakter, der kombinerer perfekt med aromaerne af moden frugt og de bløde, velintegrerede tanniner. Finalen overbeviser med en vidunderlig længde og et fint bær-krydret præg.

Beskrivelse

Bobal druen er et barn af Levanten, dens hjemsted er det vestlige middelhavsområde i Ribera del Jucar, Manchuela og, vigtigst af alt, Utiel-Reguena, hvor det blomstrer på bjergskråninger på op til 900 m, beliggende 70 km inde i landet fra havet. Højden på denne DO gør den til den sejeste af Levant-regionerne og giver en struktur til dens vine, som er velegnet til denne globalt opvarmende verden. Vinen har et højt indhold af resveratrol, en naturlig antioxidant, og lige så vigtigt har den en virkelig attraktiv frugtkarakter; hindbær, sort kirsebær og blåbær i forgrunden, med en frodig silkeblød mundfornemmelse og diskret overbevisende, men perfekt modne tanniner. Helt klart iberisk, men med et twist af syrlighed for at forfriske og sikre et potentiale til ældning.

Vinen her er fra vinmarker som ligger på en bjergskråning i 850 meters højde. Økologisk vindyrkning. Dårlig, sandet, leret jord med mange sten. Gamle vinstokke fra 15 til 40 år gamle. Lavt udbytte på 1 kg pr. vin eller 7HL pr. hektar.

Udvalg af druer i vinmarkerne under høsten i kasser med 15 kg. Afkøling af druerne ved 4ºC i 24 timer. Gæring i 3.000L rustfri ståltanke og 1.000L trætønder. Manuel genmontering. Samlet varighed af gæring og maceration fra 26 til 34 dage. Der bruges ikke pressevin. Modning i et udvalg af 225L franske egetræsfade (35% første år og 35% andet og tredje år) og 30% i 1.000L træfade i 12 måneder.

OBS: Denne vin sælges kun på webshoppen og ikke i butikken

Vinen har en druesammensætning der hedder : 90% Bobal og 10% Merlot

Vingårdens hjemmeside HER - Stemningsvideo fra vindistriktet HER

Område og Producent

Vi er i Utiel-Reguena regionen vest for Valencia i Spanien.

DE MOYA er en familievingård grundlagt af Yves og Sofie Laurijssens. Bygget på et grundlag af familieværdier, hårdt arbejde og tradition. Familien Laurijssens er kendt for deres ekspertise i succesfulde "turn arounds" i Belgien.

Yves og Sofie startede vingården med en passion for mad, familie og sjov, og hvis du er så heldig at blive inviteret til familiemiddag en dag, vil det hurtigt blive klart, hvad det betyder .

Deres tilgang er på mange områder forskellige og opgaverne løses på forskellige måder. De er berømte for "ud af boksen at tænke". Om det er til emballagen eller til vinfremstillingen. De kommer altid med utraditionelle, men enkle løsninger.

DE MOYA er et projekt, hvor man udforsker vinmarkerne i Valencia ved at bruge de lokale sorter. Man kombinerer det bedste fra to verdener. Historie med de gamle vinstokke og næsten uddøde druesorter, kombineret med effektivitet og moderne vinfremstillingsteknikker.

Målet er at fange essensen af ​​det smukke middelhavs Levante-område i Spanien. De gamle vinmarker giver rige, komplekse og spændende vine, der passer godt til mad.

Desuden er vinene alle tilgængelige til en overkommelig pris. Vi kan godt lide at kalde vores vine for "overkommelig luksus" fortæller vingården.