3,9 vivino

Weingut Wagner Stempel VDP - Rheinhessen - Silvaner Siefersheim - Trocken

195,00 kr

 

"Best Silver"

En kometkarriere har han gjort sig, Daniel Wagner i Rheinhessen. Biodynamiker til fingerspidserne og perfektionist i kælderen er Daniel en mester i at få sine vinstokke til at gøre det, særligt Riesling-druen er så god til: At udtrykke sit voksested. Daniel driver i dag den 13 ha. store vingård i Siefersheim, som han overtog efter sin far i 1993. I perioden siden han overtog, har han udviklet vingården til i dag at være blandt Tysklands bedste og mest anerkendte, med fremragende produktion af både hvidvin og rødvin.

 

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandTysk
OmrådeRheinhessen
FyldeFrisk, Kraftig, Mineralsk, Tør
DruerSylvaner
God TilFed Fisk, Fisk, Skaldyr
År2016
Alkohol13 %
Vivino3,9
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Klar og flot guld farve med en fantastisk duft af modne gule frugter, som banan og ananas. Noter af cedertræ og karamel.

tabs-icon2 Smag

Tør og mineralsk med masser af krop

tabs-icon3 Eftersmag

Lang eftersmag

Beskrivelse

Disse lokale vine eller ortsweine som de hedder på tysk, er bundet til en første geografiske oprindelsesbegrænsning. Druerne af disse vine kommer kun fra Siefersheim vinmarker. Disse er deres bedste og ældste vinmarker, som er meget udførlige og intensivt bearbejdet i mange manuelle trin. Dette er håndværksvine. 

Druerne herfra viser en enorm frugt modenhed og krop på den ene side og den friske, livlig syre og stærk mineralitet på den anden side og giver mulighed for vine, der er tætte og koncentrerede og stadig en legende let og forfriskende drik. Her får du en fantastisk Silvaner...

Se hvad René Langdahl skriver om vingården HER

Se vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 10% af alle vine i landet
Område og Producent

Vest for Rheinhessen, et par kilometer syd for Bad Kreuznach, i et landskab med stejle bakker af vulkansk oprindelse med hede, uberørte vandløb, gamle stenbrud og tilgroede klippevægge, ligger Siefersheim. Kendt som en landskab som ligner Schweiz. I 1845 blev grundstenen til Wagners vingård lagt. Før det var det egentligt blandet landbrug, men nu blev alt lagt ind på vingårds drift.

De to vinmarker Höllberg og Heerkretz blev hurtigt til meget fine marker op igennem det 20 århundrede. Vindyrkning er blevet praktiseret hos Wagner i ni generationer nu, og Daniel Wagner har været ansvarlig for vinene siden begyndelsen af ​​1990'erne. Siden da har han koncentreret sig om de klassiske druesorter Silvaner, Pinot Blanc og især Riesling og har omdannet gården til økologisk landbrug. Omfattende reducering af hektar udbytte, manuel løvfældning og beskæring, samt den selektive håndplukning i efteråret er hjørnestenene i hans filosofi om vinfremstilling. Principper der viser vinverden, at det er seriøse vine der laves her.

Frugterne af denne lidenskab for vin, vises hvert år i en vin som karakteristisk forfriskende skarp og klar på den ene side - udfordrende kompleks og koncentreret på den anden.. En af original stil som er anerkendt blandt kritikere, og optagelse i kredsen af ​​Prädikatsweingüter i 2004, samt de priser for nybegynder af året af Gerhard Eichelmann samt Gault Millau udtrykker det faktum, at vinene fra Daniel Wagner er meget speciel.