- Beskrivelse
Denne vin er produceret af 100% Garganega-druer, der er dyrket på Santa Sofias egne vinmarker i Soave i Veneto-regionen i Italien. Druerne er håndplukkede og omhyggeligt udvalgt og har ligget 3 måneder til tørre.
Vinen har lagret 12 måneder på 225 l franske egetræsfade fra Allier samt 6 måneder på flasken inden frigivelsen.
Når vinen er ung, er den et perfekt match for tærter og tærter lavet med hvid frugt eller mere sofistikerede desserter som pocherede pærer med zabaglione sauce. I en moden alder er den en slående kontrast til retter som escalope af foie gras, moden Gorgonzola-ost og Mantuas ikoniske tortelli di zucca(græskarravioli).
Vingårdens hjemmeside HER
- Hvad anmelderne siger
- Blandt top 5% af alle vine i verden
- Område og Producent
Santa Sofias hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte tæt ved Verona i Italien. Pedemonte er en af de smukkest beliggende og mildeste zoner i det klassiske Valpolicella-område. Santa Sofia har igennem generationer opbygget og vedligeholdt et flot omdømme som en lille producent med høj kvalitet og har i mange år produceret flotte vine af allerhøjeste kvalitet. Santa Sofias vine er resultatet af en perfekt blanding af gamle traditioner og mange års erfaring tilsat moderne teknologi.