Masters London dry Gin

199,00 kr

 

'Mester'

Ginnen er en klassisk London Dry Gin, når det kommer til smag og ingredienser: enebær, koriander, kardemomme, angelikarod, citronskal, skræl fra bitter appelsin og skræl fra sød appelsin.
Der er dog noget knapt så traditionelt over håndteringen af citrusfrugterne. Citrusskallerne bliver nemlig udblødet i 50% vol. alkohol i 12 måneder i 40-liters stålbeholdere.

TypeGin
Indhold i CL70
LandSpansk
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Duften er domineret af frisk enebær, aromatisk citronskal og en anelse kardemomme.

tabs-icon2 Smag

I munden er Gin Master’s Selection meget klassisk. Let og frisk med fremtrædende enebær, citrus og kardemomme.

tabs-icon3 Eftersmag

Der er en forholdsvis markant alkohol, der hænger ganske længe i munden. Det skygger en del for ginnens smagsnuancer. Den lange eftersmag er fyldt med enebær og citrus.

Beskrivelse

Destillationen af ingredienserne foregår over to omgange. Citrus-macerationen for sig, og de øvrige for sig. Til sidst blandes koncentraterne fra begge destillationer omhyggeligt og iblandes vand til det endelige produkt på 40% vol. I 2010 blev Gin Master’s Selection redesignet til den nuværende blå og kantede flaske, der eftersigende har kastet mindst en design pris af sig.

Serveringsforslag: Master’s Gin Tonic 5 cl Master’s London Dry Gin 42% 10 cl MG tonic Dobbelt guld WSC i San Francisco i 2015 Standard gin. Citrusskaller har ligget i alkohol I 12 måneder inden destillering. Servering: Fyld et Rocksglas med is , 5 cl gin og 10 cl tonic Vrid limeskal over toppen af glasset og placer den. Rør en omgang og server!

Område og Producent

Gin Master’s Selection bliver produceret i Destilerias MG’s destilleri- og flaskehaller i den catalanske kystby Vilanova i la Geltrú, kun 50 kilometer syd for Barcelona.

Det siges, at grundlæggeren af destilleriets gin produktion flygtede op i Cataloniens bjerge, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939. Her skulle han have fundet vilde enebær, som han straks begyndte at destillere på og det er der siden kommet denne fantastiske gin ud af.