Hernö gin Swedish Excellence

495,00 kr

 

'Gul og Blå'

Hernö er svensk topklasse gin og vi sælger rigtig meget af denne gin til den der sætter pris på "nørdegin"

TypeGin
Indhold i CL50
LandSverige
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Hernö Gin har en rund enebærkarakter, friske citrusnoter og en blomsterkompleksitet. 

tabs-icon2 Smag

En rig og let olieagtig struktur kendetegner Hernö Gin. Friske, crunchy grønne og krydret noter af koriander. Hernö Gin bliver ved med langvarig citrus og einer med et strejf af sort peber.En mild sødme kombineret med vanilje og cassia bark. 

tabs-icon3 Eftersmag

Hernö Gin bliver ved med langvarig citrus og einer med et strejf af sort peber.

Beskrivelse

 Her fra det kolde nord, kommer denne økologiske perle af en svensk gin. 

Hernö Excellence gin, er også behagelig at drikke ren, men enebærrene er dog meget dominerende men der venter en stor smagsoplevelse uden sammenligning og med en lang eftersmag fyldt med friske enebær og citrus.
Vil man have en smagsful Gin og Tonic, anbefales det at bruge tonic vand som Britvic eller med Fever-Trees tonicvand som er et perfekt match for Hernö Swedish Excellence Gin.
Hernö Swedish Excellence Gin er en markant gin, som adskiller sig fra alle andre gin på markedet, men en gin man ikke må snyde sig selv for.

Se Hernö hjemmeside HER 

 

Område og Producent

Godt 400 kilometer nord for Stockholm ligger det lille gindestilleri Hernö Brenneri. Destilleriet blev etableret i 2011 af grundlægger og destillatør Jon Hillgren og den 1. december 2012 var Hernö brenneri klar med sin første gin, Hernö Swedish Excellence Gin. I selve destillationen indgår der otte ingredienser, enebær, koriander, mjødurt, kassiabark, sort peber, vanilje, tyttebær og citronskal. Alle disse ingredienser bliver lagt i økologisk alkohol fra hvede i 18 timer inden selve destillationen og efterfølgende er der kun tilført vand. Den færdige gin som er på 40,5% bliver hældt på flaske, alle med håndskrevet batch- og flaskenummer på etiketten.

Se en fantastisk video med Jon Hillgren HER

jon-hillgren-herno-gin-1_lr