Masters 3L London dry Gin

1.000,00 kr

Hele 3 liter London dry Gin til at imponere kammeraterne.

Læs mere
TypeGin
cl300
LandSpansk
Alkohol40 %
Beskrivelse

Detaljer

    Gin Master Selection produceres af McGinter Distillers og er en kvalitets gin, der er destilleret 3 gange og produceret efter “London dry Gin” metoden.

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Gin Master’s Selection er på ingen måder stor kunst. Og med fare for at lyde en anelse alkoholiseret, er Gin Master’s Selection efter min mening er ganske udmærket hverdagsgin, når formålet er en frisk og læskende drink. Der er tale om en klassisk gin med fremtrædende enebær og en let og frisk citronsmag. Smagen er dog lidt for domineret af den skarpe alkohol, hvilket gør den særdeles uegnet til at drikke ren. Til gengæld er den et oplagt valg til gin og tonics – især i kombination med 1724 tonic

Anmeldelse af enverdenafgin.com

I glasset

Detaljer

Ginnen er en klassisk London Dry Gin, når det kommer til smag og ingredienser: enebær, koriander, kardemomme, angelikarod, citronskal, skræl fra bitter appelsin og skræl fra sød appelsin. I ganen er den blød og cremet og slutter i munden med en behagelig alkohol smag på grund af den gode destillation. Finalen opleves som aromatisk balsam.
Område og Producent

Detaljer

Gin Master’s Selection bliver produceret i Destilerias MG’s destilleri- og flaskehaller i den catalanske kystby Vilanova i la Geltrú, kun 50 kilometer syd for Barcelona.