Hernö solbær gin likør

450,00 kr

 

'Sunny side'

En kæmpe specialitet fra det verdensberømte svenske gin destilleri højt mod nord. Til vores smagninger har vi drukket denne gin likør ren med masser af is eller med lidt god tonic. Vi har spist modne oste til og dessert. Det smager fortryllende.

TypeGin
Indhold i CL50
Alkohol28 %
tabs-icon1 Duft

Duften er klar med sprød solbær og efterhånden også lidt syltetøj, samtidig med florale toner.

tabs-icon2 Smag

Smagen er enebær men så kommer det væltende med komplekse frugter og sødme.

tabs-icon3 Eftersmag

Eftersmagen er meget lang med fin syre og og nødder til sidst før den forsvinder. Du vil hurtigt tage et zip mere :-)

Beskrivelse

En dyb mørk og massivt velsmagende solbær gin fra det svenske destilleri, der blev kronet til Gin stormester på den årlige Spirit Masters Awards i 2013, Hernö. Den er lavet med deres “svenske Excellent ‘, som er blevet modnet med hele solbær bær og derefter har fået en sød kant med en god portion honning. Denne bestseller er blevet tilført spandefulde af friske solbær, som derefter får lov til at ligge og give sin smag til ginnen i et par dage før resten af ekstraterne presses ud af bærerne for at udnytte hele smagen i solbærene. Ginnen er herefter sødet med honningen for at fjerne bitterheden og dermed sikre den sødere, bær-agtig smag.

Gin likøren er tappet på 2016 flasker og det er til hele verden. Ikke filtreret.

Serverings forslag:
(Hernö Blackcurrant Gin Likør 28%, Citronskal & 1724 Tonic. Se HER

Se Hernô gin hjemmeside HER - Se også en video fra destilleriet HER

 

Område og Producent

Godt 400 kilometer nord for Stockholm ligger det lille gindestilleri Hernö Brenneri. Destilleriet blev etableret i 2011 af grundlægger og destillatør Jon Hillgren og den 1. december 2012 var Hernö brenneri klar med sin første gin, Hernö Swedish Excellence Gin. I selve destillationen indgår der otte ingredienser, enebær, koriander, mjødurt, kassiabark, sort peber, vanilje, tyttebær og citronskal. Alle disse ingredienser bliver lagt i økologisk alkohol fra hvede i 18 timer inden selve destillationen og efterfølgende er der kun tilført vand. Den færdige gin som er på 40,5% bliver hældt på flaske, alle med håndskrevet batch- og flaskenummer på etiketten.

Se en fantastisk video med Jon Hillgren HER

jon-hillgren-herno-gin-1_lr