Barr Hill Tom Cat - mørk Gin

599,00 kr

 

'Gin after dark'

En helt usædvanlig gin. Fantastisk mørk farve, som den får ved lagringen på træfade. Kostbar men også sublim gin.

TypeGin
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Den robuste karakter af de nye træfade blander sig med den enestående kvalitets enebær og giver en storslået duft.

tabs-icon2 Smag

Når man drikker den virker den forbavsende rund og med udtalte noter af vild honning som man selv slynger på stedet

Beskrivelse

 I 2010 går Todd sammen med Ryan Christiansen, som ejer et kommercielt hjemmebrænderi og de sætter skub i tingene. Siden da har deres to gin vundet medaljer overalt. Vi har nu begge deres gin i sortimentet. Enjoy them.....

Denne fantastiske gin er barrel aged i 4-6 måneder i nye, amerikanske White Oak tønder. Tom Cat er en helt unik amerikansk gin med whisky-lignende noter af eg, krydderi og en finish af enebær og rå honning. Tom Cat er den moderne tilpasning af det 18. århundrede Englands mest beundrede alkohol. Efter gin blev forbudt ved Spirits Act of 1750, ville oprørske pubejere hænge et træ mindeplade formet som en sort kat til at informere forbipasserende om deres trods af forbuddet. Indbetal et par øre gennem kattens mund og en bartender ville hælde en ration af Old Tom gin, som de nippede gennem et rør mellem kattens poter.

Se en video Med Todd HER

Barr Hill hjemmeside    

Område og Producent

Ginnen er en fejring af Barr Hills særlige forbindelse til landet og naturen. De bruger ren spiritus på korn, som et lærred til at tydeliggøre kombinationen af enebær og rå nordlige honning. Den rå honning er tilføjet lige før aftapning, og giver ginnen unikke blomstrekvaliteter, der varierer fra sæson til sæson og udvalg af blomster. Destilleriet ligger på bredden af Lamoille floden i det nordøstlige USA, rodfæstet i landbruget i Vermont.

Forestil dig et sted, hvor landbrugsjord møder skov, og folk bor ved landet. Hvor dybe skovarme smelter sammen med vildblomster i sollys. Det er deres inspiration og hjertet i deres opmærksomme tilgang til destillering. Deres destilleri ligger i Caledonia County, Vermont og inspireret af udsigten over Barr Hill Nature Preserve. Caledonia Spirits blev grundlagt på en vision om at støtte lokalt landbrug ved at anvende lokale råvare i Barr Hill.