Oh Deer Tonic - Rabarber - Økologisk - Danmark

25,00 kr
  • Køb 6 for 120 og spar 20%

 


"Rap the Rab"


Oh Deer tonic har set dagens lys. Den er produceret i Danmark med økologiske råvarer. Det er den fordi man tror på at en kombination af  stærkt lokalt håndværk samt de bedste ingredienser. Det essentielt for at skabe en god tonic

Læs mere
TypeTonic
cl20
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Beskrivelse

Detaljer

Oh Deer er grundlagt at Mikkel, Martin og Anders med det mål at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur. Kronhjorten repræsenterer den danske natur i ensom majestæt. Uforanderlig og klippefast mens verden omkring farer forbi. Mikkel og Martin bor desuden lige ved Dyrehaven nord for København. Her har de observeret og lade sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park. Anders har et mere “the one that got away”-agtigt forhold til hjorte. På trods af flere forsøg er det nemlig aldrig lykkedes Anders at få et jagttegn og for ham repræsenterer netop Kronhjorten en dragende jagt på det uopnåelige.

I glasset

Detaljer

Økologisk dansk tonic med rabarbersaft. Giver din G&T en syrlig rabarbersødme som rimer perfekt med dansk sommer og lange lyse aftener på terrassen. Tonicen er afbalanceret således at en mixet G&T vil have den rette bitterhed og syrlighed men tilsat en sommerlig farve og en snert af sødme fra rabarber.