Sælges kun i butikken

Oh Deer Tonic - Rabarber - Økologisk - Danmark

25,00 kr
  • Køb 6 for 20.00 pr. fl. og spar 20%

 

"Rap the Rab"

Oh Deer tonic har set dagens lys. Den er produceret i Danmark med økologiske råvarer. Det er den fordi man tror på at en kombination af  stærkt lokalt håndværk samt de bedste ingredienser. Det essentielt for at skabe en god tonic

KunibutikJa
TypeTonic
Indhold i CL20
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
tabs-icon2 Smag

Økologisk dansk tonic med rabarbersaft. Giver din G&T en syrlig rabarbersødme som rimer perfekt med dansk sommer og lange lyse aftener på terrassen. Tonicen er afbalanceret således at en mixet G&T vil have den rette bitterhed og syrlighed men tilsat en sommerlig farve og en snert af sødme fra rabarber.

Beskrivelse

Oh Deer er grundlagt at Mikkel, Martin og Anders med det mål at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur. Kronhjorten repræsenterer den danske natur i ensom majestæt. Uforanderlig og klippefast mens verden omkring farer forbi. Mikkel og Martin bor desuden lige ved Dyrehaven nord for København.

Her har de observeret og lade sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park. Anders har et mere “the one that got away”-agtigt forhold til hjorte. På trods af flere forsøg er det nemlig aldrig lykkedes Anders at få et jagttegn og for ham repræsenterer netop Kronhjorten en dragende jagt på det uopnåelige.

Gin er ikke bare gin. Der er faktisk stor forskel i deres smagsudtryk. Heldigvis er Oh Deer Tonic så ren og enkel i sit udtryk, at denne tonic passer til langt de fleste gins. Det gælder også denne tonis, som er infuseret med danske rabarber.

Hvilken garnering du skal gøre brug af, hvis du skal mikse den perfekte gin og tonic, får du det store forkromede overblik over her. Vi har nemlig på dine vegne prøvesmagt os frem gennem en lang række af gin typer. Hertil er vi gået på opdagelse uden for ginnens verden og præsenterer et par serveringer med andre former for spiritus der får nye sider til at træde frem i Oh Deer Tonic.

Vi anbefaler følgende gin sammen med Oh Deer: Gin Mare - Herbie Gin - Tarquin Gin - Copperpot Gin

Se hjemmesiden HER