3,8 vivino

Aldeya Tinto - Ramon Reula Family Wines - DOP Cariñena

95,00 kr
  • Køb 6 for 78.00 pr. fl. og spar 18%

 

"The 4 grape"

Fra vindistriktet Cariñena finder man tit små perler. Vine som er intense og smagende. Vi har fundet denne dejlige vin hos vingården Ramon Reula. En vin som vores smagepanel gav 4 stjerne i december og udtalte: god duft - meget fin og blød smag og informativ etikette.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandSpansk
OmrådeCarinena
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerCabernet Sauvignon, Merlot, Syrah/Shiraz, Tempranillo
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År2019
Alkohol14 %
Vivino3,8
114 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en velafbalanceret vin med intens rubinrød farve med et violet skær, elegant duft af modne bær og frugter

tabs-icon2 Smag

frisk, blød og rund frugtsmag samt en lang, blød og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Vinen er produceret af druerne Syrah (35%), Merlot (35%), Tempranillo (15%) og Cabernet Sauvignon (15%), der er dyrket i Cariñena-området, som er beliggende tæt på Zaragoza i den nordøstlige del af Spanien.

OBS: Sælges kun på webshoppen og ikke i butikken

Se vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

Vingården Pago Aylés råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og i 1998 blev vineriet bygget. Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.