3,8 vivino
Sælges kun i butikken

Aldeya - Ramon Reula Family Wines - DOP Cariñena

55,00 kr

 

"The 4 grape"

Fra vindistriktet Cariñena finder man tit små perler. Vine som er intense og smagende. Vi har fundet denne dejlige vin hos vingården Ramon Reula. En vin som vores smagepanel gav 4 stjerne i december og udtalte: god duft - meget fin og blød smag og informativ etikette.

KunibutikJa
TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
OmrådeCarinena
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerCabernet Sauvignon, Merlot, Syrah/Shiraz, Tempranillo
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År2017
Alkohol14 %
Vivino3,8
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en velafbalanceret vin med intens rubinrød farve med et violet skær, elegant duft af modne bær og frugter

tabs-icon2 Smag

frisk, blød og rund frugtsmag samt en lang, blød og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Vinen er produceret af druerne Syrah (35%), Merlot (35%), Tempranillo (15%) og Cabernet Sauvignon (15%), der er dyrket i Cariñena-området, som er beliggende tæt på Zaragoza i den nordøstlige del af Spanien.

En perfekt vin til festen. Køb den i Wineboutique, hvor du også kan smage den. Se gerne vores andre FESTVINE. Få en smagekasse med hjem og I kan i ro og mag smage jer igennem vinene.

Vi tager altid gerne hele flasker tilbage, som ikke bliver drukket til festen.

Se vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

Vingården Pago Aylés råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og i 1998 blev vineriet bygget. Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.