4,5 vivino

Viberti - "MIX KASSE m/6 fl. forskellige årgange" - Barolo - Bricco Delle Viole

3.800,00 kr

 

"Don Barolo"

En mix kasse med de bedste Barolo'er fra vingården Viberti. 4 forskellige årgange fra vinmarken Bricco Delle Viole

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandItaliensk
OmrådePiemonte
FyldeFadpræget, Fyldig, Kraftig, Mineralsk, Tør
DruerNebbiolo
God TilGrillede retter, Rødt Kød, Vildt
Vivino4,5
6 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

krydderier, mentol, kardemomme og mineralske aromaer, tørret frugt.

Beskrivelse

Vi har fået fat i meget få mix kasser fra vingården Viberti og deres fantastiske vinmark Bricco delle Viole. I kassen findes: 

2x Barolo Riserva Bricco Delle Viole 2015
1x Barolo Riserva Bricco Delle Viole 2013
2x Barolo Riserva Bricco Delle Viole 2014
1x Barolo Riserva Bricco Delle Viole 2006

Vinstokkene til disse vin, blev plantet i 1964. Vinen gæres i en periode på 14 til 21 dage. Efter malolaktisk gæring, der altid finder sted i ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 20 ° C, modnes vinen i kegleformede fade i en periode fra 46 til 50 måneder. Derefter en finish på ståltank og efterfølgende aftapning. Vinene kan købes efter 60 måneders samlet ophold i kælderen. 

En dejlig video fra vingården HER

Vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

Historien om Viberti Giovanni vingård begynder, da Cavalier Antonio Viberti køber Locanda of the Buon Padre. Året var 1923, da Antonio begyndte at producere vin i Buon Padres kælder. På det tidspunkt var Dolcetto, Barbera og Nebbiolo de 3 druer vinificeret alene af Cavaliere. I 1967 begyndte den anden søn Giovanni, assisteret af sin kone Maria, de første trin i den lille familiekælder. 

Tilstedeværelsen af ​​Maria bliver fundamental for vinkælderen og Buon Padre. En kvinde, der er direkte involveret i forberedelsen af ​​de italienske lokale madretter.

I 70'erne vokser kælderen takket være de nye lokaler, hvor de begynder den første fermentering i cementtanke. 

I slutningen af 80'erne begyndte de første mikro-vinifications af de enkelte vinmarker. I dag fortsætter Viberti Giovanni vingårdens historie med dens tredje generation, som er Claudio, den yngste søn, som er direkte involveret i vinfremstilling og driftsstyring. 

Takket være sin fortid har den i dag en produktion af 120.000 flasker om året, lavet af et ungt og motiveret personale.