Gavekasse m/ Gin fra Bornholm og 2 fl. Swedish Tonic

450,00 kr

 

"The multi class gift"

Fra Martin Kofods hånd laves måske Danmarks bedste gin. Den Bornholmske natur giver vidunderlige "botanicals" til Martins gin og det smages. Giver du den smukke gavekasse væk, så husk, at det skal være til din bedste ven eller din ægtefælle som fortjener det bedste.

TypeGin
LandDansk
3 stk. På lager
Beskrivelse

Aldrig har danskene nydt så meget G & T, men heller aldrig har de nydt så meget god kvalitet. Væk er Gordons gin, Finsbury og alle de her billige fyrnåle smagende gin. 

Se en superfin video HER

Se deres Facebookside HER og deres hjemmeside HER - Se en masse video opskrifter HER 

Område og Producent

Martin Skriver:

Østersøens Brænderi – Baltic Sea Distillery er et lille håndværksdestilleri beliggende i det gamle slagteri ved Torvehal Bornholm i Rønne. Her producerer jeg små partier af kvalitetsspiritus, alt inspireret af den bornholmske natur.

Jeg lægger stor opmærksomhed i hver eneste flaske som, hver især bærer et individuelt håndskrevet nr. I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne. Jeg laver udelukkende små partier for at have tid og overskud til eksperimenter og indsamling af urter fra naturen.

Historien om Østersøens Brænderi starter for en del år siden, hvor jeg efter mange års interesse for eksklusiv spiritus, fik en drøm om at genskabe traditionen omkring de små bornholmske brænderier, som indtil for godt 100 år siden lå rundt omkring på øen. I starten af 2017 udlevede jeg drømmen og oprettede det lille håndværksdestilleri Østersøens Brænderi – Bornholms Destilleri.

Beliggende på Bornholm har jeg en uudtømmelig ressource af inspiration i den fantastiske natur øen er så kendt for. Jeg nyder og er konstant nysgerrig på at producere kvalitetsspiritus i små eksklusive partier med respekt for traditionerne. Alt min spiritus bliver destilleret på Bornholm i min pot still “Lilly” opkaldt efter min datter. “Lilly” er et destillationsapparat med en kedel på ca 200 liter i stand til at frembringe de mest fantastiske dråber. \Martin Hintze Seremet Kofoed.

0BA05999-979E-491E-8478-5950D803D1CB-768x1024

--------------------------------------------------------------------------------------