Gavekasse m/ Gin fra Bornholm og 2 fl. Swedish Tonic

450,00 kr

 

"The multi class gift"

Fra Martin Kofods hånd laves måske Danmarks bedste gin. Den Bornholmske natur giver vidunderlige "botanicals" til Martins gin og det smages. Sammen med en af de bedste tonics i norden, nemlig Swedish Tonic, får du her den bedste kombination som kan købes. Giver du den smukke gavekasse væk, så husk, at det skal være til din bedste ven eller din ægtefælle som fortjener det bedste.

TypeGin
LandDansk
6 stk. På lager
Beskrivelse

Aldrig har danskene nydt så meget G & T, men heller aldrig har de nydt så meget god kvalitet. Væk er Gordons gin, Finsbury og alle de her billige fyrnåle smagende gin. Frem med kvalitet og her kan både danskerne og svenskerne noget. Vores natur giver det til os....

Køb Martin Kofods bornholmske gin og en fl. Rabarber og brug 1/2 af hver med masser af is. Så har du "The DK"

Se en superfin video HER

Se deres Facebookside HER og deres hjemmeside HER - Se en masse video opskrifter HER - Se Swedish tonic Hjemmeside HER

Område og Producent

Martin Skriver:

Østersøens Brænderi – Baltic Sea Distillery er et lille håndværksdestilleri beliggende i det gamle slagteri ved Torvehal Bornholm i Rønne. Her producerer jeg små partier af kvalitetsspiritus, alt inspireret af den bornholmske natur.

Jeg lægger stor opmærksomhed i hver eneste flaske som, hver især bærer et individuelt håndskrevet nr. I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne. Jeg laver udelukkende små partier for at have tid og overskud til eksperimenter og indsamling af urter fra naturen.

Historien om Østersøens Brænderi starter for en del år siden, hvor jeg efter mange års interesse for eksklusiv spiritus, fik en drøm om at genskabe traditionen omkring de små bornholmske brænderier, som indtil for godt 100 år siden lå rundt omkring på øen. I starten af 2017 udlevede jeg drømmen og oprettede det lille håndværksdestilleri Østersøens Brænderi – Bornholms Destilleri.

Beliggende på Bornholm har jeg en uudtømmelig ressource af inspiration i den fantastiske natur øen er så kendt for. Jeg nyder og er konstant nysgerrig på at producere kvalitetsspiritus i små eksklusive partier med respekt for traditionerne. Alt min spiritus bliver destilleret på Bornholm i min pot still “Lilly” opkaldt efter min datter. “Lilly” er et destillationsapparat med en kedel på ca 200 liter i stand til at frembringe de mest fantastiske dråber. \Martin Hintze Seremet Kofoed.

0BA05999-979E-491E-8478-5950D803D1CB-768x1024

--------------------------------------------------------------------------------------

Drengene fra Swedish Tonic siger:

"Udgangspunktet for svenske Tonic var enkelt. Vi ønskede en rigtig god tonic. Kunne ikke finde en, vi kunne lide. Indså vi kunne gøre det bedre selv. Alt, hvad vi så, var gennemsigtigt. Det gav ingen mening. Tonic er lavet af Chinchona Bark - det er en træbark. Har du nogensinde set et gennemsigtigt træ?

Vi begyndte at presse, blande og lave mad. 2 fyre, 3 fyre, et hold. Hver succes blev efterfulgt af en katastrofe; Flasker eksploderede. 20 paller med kasser ankom til vores lejligheder. Vi kunne ikke opbevare dem. Vores 3000 jiggere, vi modtog, havde forkerte målinger. Drikkevarer blev diaboliske. Ikke på en god måde. Forsøgte igen. Venner blev begejstrede. Andre også. Ord spredes. Nye venner. Bloggere. Mad folk. I Sverige og over hele Europa. Hemmeligheden?

Swedish Tonic er virkelig unik. Intet skrammel. Kun gode ting. Amber sirup, ikke gennemsigtig. Udformet i små batches. Virkelig. Brygget, anspændt, blandet, fyldt, forseglet og mærket med hånden. Vores hænder. Rigtig chinchona bark. Friskpresset citrus. Agave for sødme og enebær for at give lidt bid.

Resten er op til dig."

GUSTAF, ANTON, BENJAMIN

anton-684x1024benjamin-684x1024Swetonic_2-2-684x1024