4,0 vivino

Domaine Rieflé - Cremant d'Alsace - Brut Organic

175,00 kr

 

"Mousse"

 
Domaine Rieflés identitet er inspireret af ånden i den smukke vingård, som blev bygget i Pfaffenheim i 1609. Seks generationer har videreført familiens vinfremstillingstraditioner siden det begyndte i 1850.
TypeMousserende
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandFransk
OmrådeAlsace
FyldeFrisk, Fyldig, Tør
DruerAuxerrois, Chardonnay, Pinot Noir
God TilAperitif, Bløde Oste, Fisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
Alkohol12 %
Vivino4,0
37 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Denne mousserende vin har en meget flot gylden farve, fine perler med et skær af sølv og en delikat duft med noter af mynte, honning og krydderier.

tabs-icon2 Smag

Elegant og rund frugtsmag med god struktur og intensitet, samt tørhed

tabs-icon3 Eftersmag

lang og frisk eftersmag.

Beskrivelse

AOC Crémant d'Alsace er en af ​​de mange appellationer af franske mousserende vine. Frisk og elegant, Crémant d'Alsace er udarbejdet i henhold til den såkaldte traditionelle metode, der består af en anden gæring i flasken. De sorter, der er godkendt til udvikling af denne type vin er: Pinot Blanc, Pinot Auxerrois, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling og Chardonnay. Druerne høstes normalt i begyndelsen af ​​ den hele høst, når de giver den bedste harmoni og den bedste balance mellem potentiel alkohol og surhed.

Her en fantastisk Cremant på druerne Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Blanc og Pinot Auxerrois. Vinen har ligget på "bærmen" 18 mdr. før den degorgeres og aftappes. Vinen er tør og vil være skøn som aperitif, men også sammen med de bedste fiskeretter og lige så godt lyst kød.

OBS: Sælges kun på webshoppen og ikke i butikken

Se en video om hele Alsace regionen HER

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i verden (N.V. Årgang)
Område og Producent

Rieflé-familiens rødder dykker dybt ind i historie og kultur fra Alsace. Deres identitet næres af ånden af vinmagere i Pfaffenheim og deres domaine er bygget i 1609, lige ved siden af den smukke kirke med et kor fra det trettende århundrede, I seks generationer har familien lavet vin. De er etableret i 1850. En familie affære hvis første sider er præget af to verdenskrige.

Første side blev skrevet af Joseph Rieflé (1908-2006) og hans kone Madeleine Freytag (1909-1988). Derefter gav Marthe og René Rieflé familiebedriften og dens vine et godt ry blandt mange Fra de blev firs år, Annick og Jean-Claude Rieflé, er nu omgivet af et team af engagerede medarbejdere. De har grebet de muligheder som blev følge af den europæiske union og de første frugter af globaliseringen. At opdage Alsace til nye forbrugere. Deres to sønner, Thomas og Paul, sluttede sig til gården i 2009 og 2010. Thomas forvalter vingården, og Paul har ansvaret for udvikling. Humanistiske og borgerlige værdier hele vejen igennem.

De to brødre, konfronteret med realiteterne i et globalt marked, besluttede konkret, at implementere det berømte citat fra Antoine de Saint-Exupéry: "vi skal ikke arve jorden fra vores forfædre, vi låner det til vores børn ". De har derfor udviklet sig og certificeret hele vingården i henhold til specifikationerne for Organic Agriculture. Udover respekt for jord, flora, fauna og sundhed, er økologisk landbrug det rigtige værktøj til vine fra Rieflé De placerer også vinbonden og præcisionen af ​​hans bevægelser midt i skabelsen af ​​gode vine. Håndværk er overdraget til en lokal sammenslutning af bistand til professionel reintegration, samtidig med at man registrerer området i en humanistisk og lokal solidaritet.

Denne sammenhængende og moderne tilgang til vinavl er i sidste ende skaberen af ​​en stærk identitet, en værdi, der ikke kan flyttes og en garanti for bæredygtighed i en verden i bevægelse. Deres credo er, at man  stræber efter at tilfredsstille kunderne over hele verden med Alsace-vine, der afspejler deres oprindelige terroirer. Disse vine bør matche deres livsstil og deres øjeblikke af lykke.