Cava, Cuvée Noire Rosé Mont-Marcal, semi seco

Cava, Cuvée Noire Rosé Mont-Marcal, semi seco
89,50 kr
  • Køb 6 for 480 og spar 11%

 


"Lets sing Pink"


 


Perlende fin rosé Cava. Perfekt alene som aperitif, men også et godt valg til desserter.

Læs mere
cl 75
Type Mousserende, Rosé
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Spansk
Fylde Frugtig, Fyldig, Let Sødlig
God Til Aperitif, Dessert, Frugt, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
Alkohol 11,5 %
Vivino 3,4
Beskrivelse

Detaljer

Vinen er produceret på Trepat-druen, som er en urgammel druesort der i dag kun vokser få steder i bjergene bag Barcelona og i Taragona-området. Når druerne høstes udvælges kun de allerbedste til Cava produktionen. Vinen fremstilles efter den traditionelle champagnemetode. Gæringen finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur og den stille vin hviler, hvorefter vinen tilsættes rørsukker og rendyrkede gærceller, inden den tappes på flaske. Flasken forsynes med en midlertidig prop og anbringes i dybe, kølige kældre i 9-12 måneder, for at opnå en langsom gæring og dermed en særlig ”holdbar” kulsyre. Gæringen i flasken giver et tryk på ca. 6 atmosfærer. Når lagringstiden er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer. Flaskerne drejes og rejses jævnligt for at få bundfaldet til at samle sig ved proppen. Når flasken står lodret, fryses bundfaldet til en isprop, der skydes ud. Champagneproppen sættes i og holdes fast med en ståltrådsagraf.

www.mont-marcal.com/

I glasset

Detaljer

Mont Marçal Cava Cuvée Noire Rosé Semi Seco er en ung og frugtfuld Cava. Blød og livlig i ganen. Farven er dyb rosa med elegante bobler. Bouquet’en har fine noter af gær og bær. I ganen fornemmes vinen frisk og blød med en behagelig sødme. Vinen er livlig, elegant og harmonisk. Et perfekt valg til alle desserter eller som aperitif. Cava bør opbevares køligt og tørt og altid liggende. Cava’er udvikler sig ikke med alderen, så det anbefales at drikke Cava’er indenfor 20 måneder fra tapning. Serveringstemperatur 6-8ºC.
Område og Producent

Detaljer

Mont Marçal er beliggende 220 meter over havet i hjertet af Penedès regionen syd for Barcelona på Spaniens Middelhavskyst. Der har været produceret vin på denne ejendom i hundredvis af år. Siden de nuværende ejere kom til i 1975, har de været særdeles innovative dog med stor respekt for historien og områdets traditioner. Mont Marçal ejer i dag mere end 40 hektar med vinmarker og køber yderligere druer fra 300 hektar. Dette sikrer en god stabilitet og meget højt niveau i firmaets vine. Bæredygtigt landbrug er også et nøgleord for Mont Marçal, som bl.a. renser store mængder vand for hele området.