Skin Gin - Handcrafted

445,00 kr

 

'Designing'

Skin Gin er en ekstravagant variant af gin, med en flaske på 50 cl,  har den et stilrent look med kobberfarvet tryk på alle sider. Skin Gins særlige smag af er baseret på valg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg, på en traditionel metode med kildevand og alkohol.

TypeGin
Indhold i CL50
LandTysk
Alkohol42 %
tabs-icon1 Duft

Skin Gins aromaer flyder ud af glasset. Duftende røgskyer af mynte og pink grapefrugt dukker op i en brusende blanding.

tabs-icon2 Smag

Skin Gin er livlig i munden. Store blomstrende mønte toner og et strejf af koriander, baner vej til friske citrus noter.

tabs-icon3 Eftersmag

Eftersmagen rammer med mynte, enebær og citrus.

Beskrivelse

Den unikke 50 cl. flaske har et slangeskinds look med kobberfarvet tryk på alle sider. Skin Gins særlige smag af er baseret på valg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg, på en traditionel metode med kildevand og alkohol.

Alle planteekstrakter er som sagt håndplukket og destilleret på en base af hvede alkohol før det blandes med kildevand at nå dens 42%. Til i sidste ende at skabe en mindre urtet og mere aromatisk oplevelse, Skin Gin bruger 4 forskellige citrusfrugter (lime, appelsin, citron og grapefrugt skræl) samt enebær, koriander frø og mynte. Mynten er marokkanske og koriander fra Vietnam, hvor de to regioner er kendt for at producere de respektive botaniske.

OBS OBS: Designet og specielt farven på flasken kan variere i sortimentet. Forhør dig gerne om dette inden køb.....

Skin gin hjemmeside

Område og Producent

Ideen til SKIN GIN fik fynboen Martin Birk Jensen i august 2014, da han var på ferie i Grækenland. Det kom til ham, at det faktisk ville være ret cool, hvis han lavede sin egen gin.

Martin tænkte hurtigt på marokkansk mynte. På den ene side på grund af sin ekstreme friskhed og på den anden side, fordi ingen andre gins hidtil har en dominerende mynte smag. Han ønskede at skille sig ud fra de andre gins. Af citrusnoter havde han hurtigt et billede af appelsiner, citroner, lime og grapefrugter i tankerne. Derudover kom den smukke duft og smag af koriander til ham. Udover enebær, som stadig skulle tjene som hoveddestillatet, var det ret klart for ham, at de 7 botanicals der lavede hans gin, skulle være friske.

Da Martin kom hjem, kom han i kontakt med destiller-mester Arndt Wessel, der bor i Tyskland, ligesom Martin. Han fortalte ham om sin idé og Arndt Wessel producerede ginnen efter Martins ønsker og ideer. Efter lidt smagninger og finjusteringer var det tid – prøve nummer 21 havde nøjagtigt den smag, som hans gin skulle have. Der stod Martin med et produkt, som han har designet, og som smagte 100% nøjagtigt som han havde forestillet sig: Unikt, og helt anderledes end andre gins. Forfriskende som ingen andre og perfekt til den kvindelige såvel som det mandlige publikum over hele verden.

martin-birk-jensen-foto.1024x1024