Skin Gin - Handcrafted

445,00 kr

 

'Designing'

Skin Gin er en ekstravagant variant af gin, med en flaske på 50 cl,  har den et stilrent look med kobberfarvet tryk på alle sider. Skin Gins særlige smag af er baseret på valg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg, på en traditionel metode med kildevand og alkohol.

Beskrivelse

Den unikke 50 cl. flaske har et slangeskinds look med kobberfarvet tryk på alle sider. Skin Gins særlige smag af er baseret på valg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg, på en traditionel metode med kildevand og alkohol.

Alle planteekstrakter er som sagt håndplukket og destilleret på en base af hvede alkohol før det blandes med kildevand at nå dens 42%. Til i sidste ende at skabe en mindre urtet og mere aromatisk oplevelse, Skin Gin bruger 4 forskellige citrusfrugter (lime, appelsin, citron og grapefrugt skræl) samt enebær, koriander frø og mynte. Mynten er marokkanske og koriander fra Vietnam, hvor de to regioner er kendt for at producere de respektive botaniske.

Skin gin hjemmeside

I glasset
Skin Gins aromaer flyder ud af glasset. Duftende røgskyer af mynte og pink grapefrugt dukker op i en brusende blanding. Skin Gin er livlig i munden. Store blomstrende mønte toner og et strejf af koriander, baner vej til friske citrus noter. Eftersmagen rammer med mynte, enebær og citrus.
Område og Producent
Skin Gin er en gin som sætter en raffineret vej, når det gælder stil og smag. Den er produceret lige udenfor Hamborg. Skin Gin er håndlavet. Både design og gin. Dette gør hver enkelt flaske unik i dens udtryk. Hele tiden skifter designet og du vil hen ad vejen opleve at disse gin bliver collectors choice.