NB GIN - London Dry Gin - North Berwick - Skotland

395,00 kr

 

"Queens Choice"

Til Dronning Elisebeth's 90 års fødselsdag var denne skotske gin den eneste gin som blev skænket ved den store dag. Kåret i 2015 som verdens bedste London Dry Gin.

TypeGin
Indhold i CL70
LandScotland
Alkohol42 %
tabs-icon2 Smag

NB Gin er en ren, klar, gin. Det er resultatet af en krævende proces, der er blevet perfektioneret, at blive anerkendt som den bedste London Dry Gin i verden.

"Ren og frisk med en vidunderlig glat tekstur. "

"Overraskende alsidig. Perfekt til sipping, klassikere og cocktails."

Beskrivelse

Tildelt verdens bedste London Dry Gin i 2015. SE HER

NB Gin blev stemt til The Best London Dry Gin i verden. Det er også blevet valgt af den kongelige familie til at repræsentere to separate lejligheder; hendes majestæt 90-års fødselsdag og for nylig prins prins og meghan bryllup. Udover dette er den blevet opført i Rolls Royce "Top 100 Brands", er blevet udvalgt til The Open afterparty 2018 og blev også valgt til The Brits SONY afterparty i tre på hinanden følgende år.

Se deres hjemmeside HER

Se en dejlig video HER - En fin opskrift HER

Område og Producent

Steve og Viv Muir, ejere af NB Distillery siger:

Vi begyndte at eksperimentere i vores hjemmekøkken med et trykkomfur og nogle gamle centralvarmerør, som var knapt så glamourøse, men vores midlertidige 'destillationsapperat' var en fantastisk måde at teste hundredvis af forskellige botanicals med vand for at se, hvilke virkede bedst sammen.

Efter at have perfektiseret vores opskrift investerede vi i en skræddersyet konstruktion. En still som  blev lavet til vores nøjagtige specifikationer af verdens ældste og mest ærværdige potstills. En still der ville være i stand til præcist at replikere vores forsøgte og testede opskrift. Vi flyttede derefter ud af vores køkken og ind i et lille lokale i North Berwick for at fortsætte destillering af vores produkter.

 Da virksomheden har udvidet med beundrere fra nær og fjern, driver vi nu produktions- og luksusoplevelsesture fra vores formålstegnede, miljøvenlige destilleri, der er baseret i udkanten af ​​vores by.

Vores besøgende er velkomne til et miljø af læring, prøveudtagning og afslapning. Tøfler forudsat ved ankomsten, vi opfordrer dig til at slappe af og nyde din tid med os. Du får mulighed for at prøve alle vores verdensklasse spiritus, og vi vil også give dig en drink efter eget valg. Udvalget af canapés inkluderet er lavet af lokale kokke, og omfatter endda nogle NB-infuserede fødevarer.

SE HER