Hernö Old Tom Gin

420,00 kr

 

"A bit sweet"

HERNÖ ER SVENSK TOPKLASSE GIN OG VI SÆLGER RIGTIG MEGET AF DENNE GIN TIL DEN DER SÆTTER PRIS PÅ "NØRDEGIN"

TypeGin
Indhold i CL50
LandSverige
Alkohol43,1 %
tabs-icon1 Duft

Her har du en lidt sødere gin, men med de samme koncentrerede noter af citrus og fremmede krydderier. Hernö Gamle Tom Gin er fyldt med træagtige krydderier. Efterfulgt af lyse, saftige, enebær og blomster noter. 

tabs-icon2 Smag

Super-glat tekstur med en lys sødme og botaniske noter. En sort af enebær, grøn og sprød, efterfulgt af noter af fyrretræs blomster. 

tabs-icon3 Eftersmag

En floral sødme kombineret med woody krydderi og langvarig enebær karakteriserer Hernö Old Tom Gin.

Beskrivelse

Old Tom Gin er lavet af den samme destilleret gin som Hernö Swedish Excellence Gin og Hernö Navy Strength Gin. Den er aftappet på 43% alk. vol. Man bruger otte nøje udvalgte ingredienser fra hele verden til Hernö Old Tom Gin. Alt økologisk certificeret.

Enebær fra Ungarn, koriander frø fra Bulgarien, Lemon, som skrælles i hånden, Lingon bær fra Sverige, alm. Mjødurt fra Storbritanien, sort peber fra Indien, Cassia fra Indonesien og frisk vanille fra Madagaskar. Old Tom Gin har en ekstra mængde af alm. Mjødurt i destillationen og efter fortynding tilføjes et strejf af honning og sukker.

Hvad er OLD TOM GIN? SE HER - Læs om Hernö old tom gin HER

Område og Producent

Godt 400 kilometer nord for Stockholm ligger det lille gindestilleri Hernö Brenneri. Destilleriet blev etableret i 2011 af grundlægger og destillatør Jon Hillgren og den 1. december 2012 var Hernö brenneri klar med sin første gin, Hernö Swedish Excellence Gin. I selve destillationen indgår der otte ingredienser, enebær, koriander, mjødurt, kassiabark, sort peber, vanilje, tyttebær og citronskal. Alle disse ingredienser bliver lagt i økologisk alkohol fra hvede i 18 timer inden selve destillationen og efterfølgende er der kun tilført vand. Den færdige gin som er på 40,5% bliver hældt på flaske, alle med håndskrevet batch- og flaskenummer på etiketten.

Se en fantastisk video med Jon Hillgren HER

jon-hillgren-herno-gin-1_lr