4,0 vivino

Bodegas Lan reserva - DOC Rioja

150,00 kr
  • Køb 6 for 125.00 pr. fl. og spar 17%

 

"Reserved"

Bodegas Lan er i dag et af de mest dynamiske vinerier i Rioja DOC området og er nok det vineri, der inden for de seneste år har modtaget flest medaljer, anerkendelser og flotte anmeldelser fra vineksperter i såvel ind- som udland.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
OmrådeRioja
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Tør
DruerGraciano, Mazuelo, Tempranillo
God TilBløde Oste, Grillede retter, Rødt Kød
År2012
Alkohol13,5 %
Vivino4,0
48 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en flot rødvin med intens granatrød farve og en frugtig og elegant duft af brombær, blommer og kirsebær samt noter af vanilje, lakrids og krydderier. 

tabs-icon2 Smag

Fyldig, saftig og fløjlsblød smag samt en blid og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Hos Bodegas Lan kombineres de gamle traditioner med de moderne tendenser og på den måde har man formået at producere fremragende vine, mens man samtidig beskytter druerne og bibeholder den gode kvalitet. Resultatet er en serie meget flotte vine, som altid er af den højeste kvalitet og som uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet.

Denne vin er hovedsageligt produceret af Tempranillo-druer og derudover lidt Mazuelo, og Graciano der er dyrket i Rioja-området i Spanien.

Vinen har været lagret 18 måneder på amerikanske og franske egetræsfade og derefter 21 måneder på flasken før frigivelsen.

Vingårdens hjemmeside HER - en lille video HER

Hvad anmelderne siger
top_listed
Optræder i Bedste vine mellem 100 kr. og 200 kr. lige nu (2012 Årgang)
top_ranked
Blandt top 6% af alle vine i verden (N.V. Årgang)
Område og Producent

Det at lave vin på Bodega LAN følger et princip: Ekstrem respekt for druerne, bevaring af vingårdens karakteristiske træk i hver fase af gæring og modning, både på fadet og i flaske. Man håndterer hver tank enkeltvis baseret på den destination, den er tildelt. Sådan en respekt indebærer forberedelse, manuel udvælgelse, kreativitet, tradition og modernitet - alle disse elementer spiller en rolle i bestræbelserne på at blive bedre hver dag.

Et omhyggeligt egetræsvalg sammen med malolaktisk gæring i nye tønder omdanner deres druemost til hyggelige, fyldige og runde vine. Under modningsprocessen genindsætter de deres identitet på hver vin separat, ved brug af forskellige slags eg, samt en hybridtønde. En tønde man selv har fundet på. På Bodegas LAN føler man, at man er forpligtet til at fortsætte det omhyggelige arbejde til at teste, forbedre og undersøge hvert trin i produktionsprocessen.

På LAN arbejder man med verdens bedste egetyper, når det gælder modning af vinene. Den eg, man bruger, giver en unik og umiskendelig identitet til deres sortiment. Franske, amerikanske, russiske og hybride tønder (amerikanske stave og franske egetræer bygget i samme tønde) vælges og fornyes med jævne mellemrum for at deres vine får det bedste ud af hver slags træ.

Fransk eg kommer fra forskellige skove i det centrale Frankrig (Allier, Tronçais, Jupille ...) dets karakteristiske aromaer er, blød vanilje og chokolade. Amerikansk egetræ Fra Ohio og Missouri minder i sine aromaer om kakao og aromatiske urter. Russisk eg Fra Kaukasus og Adyghe-republikken. Denne type egetræ har duft og mere respekt for vinen. Hybrid tønder Som pionerer i brugen af ​​hybrid tønder, lavet med amerikanske egetræstænger og franske egetræshoveder, giver deres brug, deres vine en unik personlighed.