Aviation Gin - Portland USA

325,00 kr

 

"In the air"

En af verdens mest kendte skuespillere, Ryan Reynolds har købt sig ind i denne verdensklasse gin og på den måde går den nu sin sejrsgang verden over.

Køb en oplevelse, køb en Aviation gin

 

TypeGin
Indhold i CL70
LandNordamerikansk
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

noter af enebær sammen med delikat blomstersødme, parmafioler, et strejf af citrusskal.

tabs-icon2 Smag

Vidunderligt krydret note, mere fremtrædende end på næsen, kardemomme skinner igennem og en anelse kanel. Blomsternoter hele vejen igennem

Beskrivelse

Det hele starter med en præcis blanding af botanicals, der stammer fra hele verden - kardemomme, koriander, fransk lavendel, anisfrø, sarsaparilla, enebær og to slags appelsinskal. Alle botanicals anbringes i nylonposer og hænges i en ren, neutral alkohol, som er destilleret på korn, i 18 timer i macerationstanke.

Maceratet pumpes derefter ind i en rustfrit ståltank, stadig sammen med rent vand. Damp opvarmer maceratet, dampene går i en kondensator, kommer og i kontakt med det kolde vand, og destillatet dannes.

I en omhyggeligt overvåget proces fjernes den første væske, der forlader destillationsapperatet, "hovederne". Når man samler "åndens hjerte" gennem løbet, bestemmer destillatorerne derefter slutningen af ​​cyklussen og foretager det endelige snit, "halerne." Denne proces tager cirka 7 timer, og på dette tidspunkt er "hjertet" på 90 % alkohol.

"Hjertet" overføres til en blandingstank, hvor rent vand tilsættes, hvilket bringer ginnen til det ønskede 40 % alkohol. 

Aviation gin hjemmeside HER - og en video med Ryan Reynolds HER

Område og Producent

På en fest i Seattle i 2005 blev bartender Ryan Magarian introduceret til "sommer gin" af en ven fra Portland. Slået af den subtileitet af gin med mindre indhold af enebær, genkendte han det som en bevægelse væk fra traditionel gin. Ryan havde en voksende interesse for klassiske cocktails før forbudstiden i 20'erne, hvor spiritussen er det centrale og aldrig maskeret, og denne gin havde potentialet til at være det perfekte supplement. Han rejste til Portland for at møde destilleriet.

Christian Krogstad grundlagde lige så lidenskabeligt for sit håndværk et håndværksdestilleri i Portland, Oregon. Med en banebrydende ånd havde Christian bestræbt sig på at genskabe en unik amerikansk Gin. Men amerikanske gins forsvandt i forbudstiden, så ingen vidste nøjagtigt, hvordan de smagte.

Uden en præcis "flyveplan" startede det første bartender / destilleringspartnerskab. Gennem gentagne forsøg og eksperimenter med 7 botanicals, landede Ryan og Christian endelig på en demokratisk blanding med enebæret i baggrunden. Som alle succesrige partnerskaber er ingen overmagt eller maskering, men hver spiller en rolle i at få det bedste ud af alt. Aviation er en gin skabt til at være så afbalanceret og glat, det kan supplere enhver cocktail eller endda solo.

2af68c426e12441b808e137a9bbc90c2