Heiko Gin

250,00 kr

 

"Gin of the Rhein"

Vi udvider hele tiden sortimentet indenfor gin. Således også med gin fra mange forskellige lande. Denne gin er fra Rhinen og er en dry gin.

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandTysk
Alkohol44,7 %
tabs-icon1 Duft

På næsen starter Hoos London Gin faktisk med en frisk velkomstbesked af enebær og citrusskal med lidt peber og et antydning af anis i baggrunden. 

tabs-icon2 Smag

På ganen bekræftes næseindtryk. Hoos London Gin tilbyder en frisk enebærsmag, som derefter udfolder nogle anis indrammet af komplekse citrusfarver. 

Beskrivelse

Heiko Gin er håndlavet i mikrobatches á 120 flasker af Heiko Hoos i Karlsruhe i det sydvestlige Tyskland. Denne prisvenlige gin er med sit stærke design en oplagt gaveidé til alle ginelskere. Med intens enebær og et væld af andre krydderier er der tale om “ny skole”-gin lavet på enebær, korianderfrø, kamilleblomst, appelsinskal, lime, kardemomme, appelsinblomst, mm.

Se Heiko's hjemmeside HER

Område og Producent

Hoos London Gin, der er produceret i Karlsruhe af en en iværksætter ved navn Heiko Hoos. Det er en gin, der bestemt vækker opmærksomhed i flere henseender. Den blev tildelt en sølvmedalje ved International Spirits Competition i 2015 og vandt også prisen for den bedste innovative nye udgivelse i året 2014/2015 på Cocktail Spirits i Paris. Derudover har den en bemærkelsesværdig lav pris, der skiller sig ud på en positiv måde fra højt værdisatte nye gins på markedet. 

Hoos London Gin er baseret på traditionen for London Dry Gins. Heiko Hoos bruger ganske spændende botanik i sin gin, for eksempel (foruden ener, selvfølgelig) kamille, fyrretræer, kardemomme, marjoram og sød fennikel. Hoos London gin fremstilles med kildevand fra Pfalzskoven og afholder sig fuldstændigt fra tilsætning af sukker (hvilket faktisk er tilladt i små mængder, når man destillerer gin, afhængigt af typen af gin). Det lille destilleri producerer normalt kun et par flasker pr. Destillationsproces. Mere detaljeret information om den tilsvarende flaske findes på bagsiden. Med sine 44% vol. Alkohol Hoos London Gin er også ret anstændig og lover derfor at være en interessant smagoplevelse.