The Botanist Gin - Islay dry gin

385,00 kr

 

'Islay Gin'

Vi kender øen for nogle af verdens bedste whisky. Røgede og havduftende. Nu er man kommet på den geniale idé at lave en gin fra øen og vi skal love for at den er vellykket.

TypeGin
Indhold i CL70
LandScotland
Alkohol46 %
tabs-icon1 Duft

Duften er citrus, menthol og masser af blomst.

tabs-icon2 Smag

Smagen er frisk med citrus noter.

tabs-icon3 Eftersmag

Lang eftersmag med god krop

Beskrivelse

The Botanist består af 9 klassiske botanicals fra hele verden og samtidig 22 ditto som samles på øen. Det kan være sådanne botanicals som mynte, tjørn, hvidkløver, salvie og selvfølgelig enebær. Det hele samles og destilleres i pot still'en på det kendte Bruichladdich whiskydestilleri.

The Botanist Hjemmeside

 

Område og Producent

Ånden er glat satin, glider over ganen som ingen gin du nogensinde har prøvet før. Tænk sød, delikat menthol, æble mynte, forårskove, einer, koriander med anisundertoner, citron- og appelsinskal, en buket blomster fra Machir Bay, honning fra Tistel, kokosnøds aroma fra Gorseplanten, vandmynte og sommerenge… Det er en magisk melodi af Islays, fra Atlanterhavets vaskede strande til toppen af ​​lyngdækkede bakker. Smagen er rig og mild; kølig i starten, når den når bagerste gane, kan du føle varmen som stammer fra den langsomme destillation. Dette er en fortryllende, lækker og luksuriøs gin; dens friske citrus ophidser og stimulerer sanser.