Specialty ROM Kaffe – Rolling-Barrel-Aged-Coffee – LIMITED EDITION

99,50 kr

 

"Rum Coffee"

Smag dit livs bedste kop kaffe. Arabica kaffe fra Brasilien, som har betegnelsen Specialty Coffee. Her er vi gået skridtet videre....

TypeRom
98 stk. På lager
Beskrivelse

Hvad er Rolling-Barrel-Aged-Coffee? Man forædler 60 kg af sublim specialty-kaffe bønner (grønne) i en egetræstønde som er brugt til at lagre XO Rom på, hvor de grønne kaffebønner suger duften til sig fra det tidligere indhold i tønden.

I dette tilfælde er det i romtønder, hvorpå der tidigere har været en fantastisk ROM  fra danske Anders Skotlander. Tønderne rulles 360 grader, hver 24 time, for derefter 21 dage (minimum) senere at tage dem ud og riste dem til perfektion. Derefter håndsorteres de og pakkes i ventilposer – En unik mulighed for at smage en kaffe der sætter nye standarder og som bringer “Infused Coffee” på plakaten i Danmark.

Ingredienser til ’Rolling-Barrel-Aged-Coffee’:

  • ’Virgin American white oak – heavily charred)’ whisky tønder fra det berømte og højt præmierede danske mikro-distilleri Skotlander (Kåret som verdens bedste rom i 2015 på Miami romfestival), som har indeholdt deres fantastiske Skotlander Great Dane Rum  (Noter: Kanel, vanilje, flødekaramel og nelliker, dejlig balanceret alkohol Smag: Rund, sødmefyldt og noter af vanilje, kanel og flormelis).
  • Grønne Arabica kaffebønner (Gul Catuai 785), fra top specialty-kaffe producenten Robson Rhodes i Brasilien (Proces: Naturals, Højde: 1210 m, Fyldig krop, høj sødme og afbalanceret syrlighed, med noter af blomster & frugt.

200 gram poser umalet, men vi maler gerne kaffen på gammeldags købmands kaffemølle til dig. Hver kop koster ca. 3-4 kr.

Produceres kun i en limited edtion udgave – så vent ikke for længe såfremt du vil have mulighed for at smage noget helt unikt.

Hvordan smager den? Meget sød, balanceret, god krop og med klare rom-noter og med en lang eftersmag. Mild kaffe som du skal servere i de hyggeligste stunder.

OBS: DER SKAL MINDST BESTILLES 3 POSER HVIS VI SKAL SENDE KAFFEN TIL DIG, DOG IKKE HVIS KAFFEN INDGÅR I ANDEN ORDRE.