Specialty DALVA PORT Kaffe – Rolling-Barrel-Aged-Coffee – LIMITED EDITION

99,50 kr

 

"Coffee from Dalva oak"

Smag dit livs bedste kop kaffe. Arabica kaffe fra Brasilien, som har betegnelsen Specialty Coffee. Her er vi gået skridtet videre. Vi har indkøbt et 300 liters portvinsfad fra kvalitetsproducenten Dalva, hvorpå der har været eksklusiv Colheita portvin. Herefter har vi over en periode på 3 uger rullet friske grønne kaffebønner rundt i fadet og det giver nu en fantastisk duft og smag i de nu ristede bønner

TypePortvin, Rom
217 stk. På lager
Beskrivelse

Hvad er Rolling-Barrel-Aged-Coffee? Man forædler 60 kg af sublim specialty-kaffe bønner (grønne) i en egetræstønde som er brugt til at lagre fin Colheita Portvin på, hvor de grønne kaffebønner suger duften til sig fra det tidligere indhold i tønden.

Tønderne rulles 360 grader, hver 24 time, for derefter 21 dage (minimum) senere at tage dem ud og riste dem til perfektion. Derefter håndsorteres de og pakkes i ventilposer – En unik mulighed for at smage en kaffe der sætter nye standarder og som bringer “Infused Coffee” på plakaten i Danmark.

Ingredienser til ’Rolling-Barrel-Aged-Coffee’:

  • Grønne Arabica kaffebønner (Gul Catuai 785), fra top specialty-kaffe producenten Robson Rhodes i Brasilien (Proces: Naturals, Højde: 1210 m, Fyldig krop, høj sødme og afbalanceret syrlighed, med noter af blomster & frugt.

200 gram poser umalet, men vi maler gerne kaffen på gammeldags købmands kaffemølle til dig. Hver kop koster ca. 3-4 kr.

Produceres kun i en limited edtion udgave – så vent ikke for længe såfremt du vil have mulighed for at smage noget helt unikt.

Hvordan smager den? Meget sød, balanceret, god krop og med klare rom-noter og med en lang eftersmag. Mild kaffe som du skal servere i de hyggeligste stunder.

Til vores kunder, som har købt en andel i dette fad, hvorpå der nu modnes rom, er det ekstra skægt at købe disse poser kaffe. Se HER hvad de har købt. Du kan også være med i dette romfad. Se de mange andre forskellige romfade vi har HER

OBS: DER SKAL MINDST BESTILLES 3 POSER HVIS VI SKAL SENDE KAFFEN TIL DIG, DOG IKKE HVIS KAFFEN INDGÅR I ANDEN ORDRE.

Område og Producent