Specialty Kaffe – Rolling-Barrel-Aged-Coffee - Stauning Whisky – LIMITED EDITION

99,50 kr

 

"Whisky Coffee"

Smag dit livs bedste kop kaffe. Arabica kaffe fra Brasilien, som har betegnelsen Specialty Coffee. Her er vi gået skridtet videre....

TypeWhisky
38 stk. På lager
Beskrivelse

Hvad er Rolling-Barrel-Aged-Coffee? mAN forædler 60 kg af sublim specialty-kaffe bønner (grønne) i en egetræstønde som er brugt til at lagre whisky på, hvor de grønne kaffebønner suger duften til sig fra det tidligere indhold i tønden.

I dette tilfælde er det i whiskytønder, hvorpå der har været en fantastisk RYE WHISKY, fra danske Stauning Whisky. Tønderne rulles 360 grader, hver 24 time, for derefter 21 dage (minimum) senere at tage dem ud og riste dem til perfektion. Derefter håndsorteres de og pakkes i ventilposer – En unik mulighed for at smage en kaffe der sætter nye standarder og som bringer “Infused Coffee” på plakaten i Danmark.

Ingredienser til ’Rolling-Barrel-Aged-Coffee’:

  • ’Virgin American white oak – heavily charred)’ whisky tønder fra det berømte og præmierede danske mikro-distilleri Stauning Whisky, som har indeholdt deres fantastiske Stauning Rye Whisky 2020 (Noter: Friskbagt rugbrød i næsen. Fine, røde frugter og modne kirsebær på tungen, efterfugt af vanille og citronskal og egetræ. En fin fornemmelse af peber afrunder oplevelsen).
  • 60 kg. grønne Arabica kaffebønner, fra top specialty-kaffe producenten Horácio De Moura i Brasilien (Proces: Honey, Højde: 1200 m, Intens krop, høj sødme og afbalanceret syrlighed, med noter af karamel, honning, sukkerrør og chokolade.

 200 gram poser umalet, men vi maler gerne kaffen på gammeldags købmands kaffemølle til dig. Hver kop koster ca. 3-4 kr.

Produceres kun i en limited edtion udgave – så vent ikke for længe såfremt du vil have mulighed for at smage noget helt unikt.

Hvordan smager den? Meget sød, balanceret, god krop og med klare rom-noter og med en lang eftersmag. Mild kaffe som du skal servere i de hyggeligste stunder.

Se hvordan kaffen laves HER

OBS: DER SKAL MINDST BESTILLES 3 POSER HVIS VI SKAL SENDE KAFFEN TIL DIG, DOG IKKE HVIS KAFFEN INDGÅR I ANDEN ORDRE.