3,7 vivino

SARAH SELECTIONS - "WILD GARNACHA" - DO NAVARRA

95,00 kr
  • Køb 6 for 79.50 pr. fl. og spar 17%

 

"Navarra"

Mellem Pyrenæerne og Ebro-dalen er den spanske region Navarra fuld af unikke steder. Arkitektoniske og naturlige skønheder, festivaler og pilgrimsruter kombineres med ægte mad, der fortæller om regionens traditioner. Hvad du måske ikke ved er, at Navarra er en fantastisk vinregion, som kun venter dig...

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandSpansk
OmrådeNavarra
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerGarnacha
God TilFisk, Grillede retter, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År2020
Alkohol14 %
Vivino3,7
24 stk. På lager
tabs-icon1 Duft
Denne violette rødvin viser hele karakteren af det Grenachedruen kan med intens frugtagtig smag og aromaer som søde jordbær, hindbær og kirsebær,
noget balsamico-præg med en smule karamel og krydderier
tabs-icon2 Smag
En del frugt med visse florale hints. Meget god balance, gode og søde tanniner. Det er forfriskende med et godt strejf af syre og rød frugt, i eftersmagen 
antydninger af anis. Fuld smag i ganen, frisk og forfriskende, med en god balance mellem frugten og syren
Beskrivelse

Sarah Selections blev grundlagt i 2013 af Sarah Martinez-Lagos. Sarah Selections udvælger og producerer, som en anden vindetektiv, de bedste vine fra de bedste områder i Spanien. Der arbejdes kun med små familievinfremstillingsvirksomheder, lave produktioner og kvalitetsvine. Målet er at tilbyde den bedste kvalitet og den bedste pris på eksportmarkedet. Og dét er lykkes med Sarah Selections Wild Granacha!

Druer på ærtestørrelse, pakket til kanten med velsmag, blid frugt og silkeblød struktur. Sådan er vilddyrket Garnacha fra Navarras højder – næsten 650 meter over havet. Ret så game stokke på omkring 35 år giver koncentreret vin og er med til at denne vin er et super godt køb. Derudover foregår høsten manuelt og både gæring og senere den malolaktiske gæring foregår i ståltanke. Derefter puttes vinen på 225 liters egefade i 4 måneder. 

OBS: Denne vin sælges kun på webshoppen og ikke i butikken

Se vingårdens hjemmeside HER

Hvorfor du skal udforske disse vine SE HER

 

 

Hvad anmelderne siger

90 points James Suckling
Aromas of plums, rose petals, raspberries, nutmeg, sage and lemon zest. It’s medium-bodied with silky tannins. Juicy and vibrant with crunchy red-fruit character. Drink and enjoy.

Område og Producent

Sarah Selections siger:

I Navarra gør vi vores drømme til virkelighed med vine baseret på Garnacha-sorten, der inkluderer røde, hvide og rosévine. Vi producerer disse vine i den ældste vingård i San Martin de Unx, vingården med de bedste gamle Garnacha-druer i Navarra. Vi ejer i øjeblikket 1,5 hektar i et af de mest imponerende vingårdsområder i San Martin de Unx-området, "el barranco de Bescos".
Mange af disse vinstokke er plantet på skråninger i omkring 650 meters højde, hvilket er meget karakteristisk for dette bjergrige område.
Navnet vi valgte til vores vine er LATIDO DE SARA og det er til ære for Saras far, som døde for et par år siden på grund af hjerteproblemer...
«Dette hjerteslag er frugten af ​​vores drømme, illusioner og følelser, og det er nu en del af vores eget liv og oplevelser; Det er også til ære for dig; Dette er vores hjerteslag, der altid bevæger sig i harmoni«.

Hvad vi gør

Latido de Sara er en retfærdiggørelse af Garnacha-sorten dyrket i "lavbjerget"-underzonen i Navarra DO. Dette område er præget af en udpræget orografi, med rigelig lav skovvegetation, hvor vingården hersker i de få dyrkbare arealer med små parceller, som i mange tilfælde er isolerede og med ringe kalkholdige lerjorde.

Vi udarbejder vine, der viser vores områdes særpræg. Det er friske, dybe vine med flere nuancer, der er markeret ved deres base af de aromatiske planter og vegetation, der omgiver os. Vi forsøger også at gøre dem til konkurrencedygtige priser for at nå ud til størstedelen af ​​målgruppen.