Ron Esclavo Gran Reserva - Bag in Box 3 liter

795,00 kr

 

"Rom Bag"

Få lidt liv i hjemmebaren og installer denne vidunderlige rom. Den håndteres lige som en Bag In Box med vin. Holdbarheden skal du ikke bekymrer dig om og med 3 liter tager det nok vennerne et par dage at komme igennem den.

TypeRom
Indhold i CL300
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol40 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Saftig abrikoser med en let surlig note, der omdannes til brunt sukker, mælkechokolade og ahornsirup

tabs-icon2 Smag

Behagelig sødme med antydninger af frisk vanilje. En let krop med subtile aromaer af kaffe og mørk chokolade tilføjer dybde og kompleksitet.

Beskrivelse

Ron Esclavo er en serie af Solera rom fra Den Dominikanske Republik blendet af Oliver y Oliver. Ved Solera metoden bliver yngre og ældre
spiritus blendet sammen i et pyramidesystem, hvor det færdige produkt er et blend af forskellige aldre. Det er spansk Solera rom produceret i Den Dominikanske Republik, og blendet af rom, der er op til 12 år. Esclavo betyder slave på spansk, og rommen er navngivet således for at hylde de mennesker, der har betalt den højeste pris for, at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik.

Ron Esclavo Gran Reserva er en premium rom fremstillet af frisk sukkerrørsaft, der modnes i det tropiske klima i den Dominikanske Republik. I en periode på fem år ligger denne rom på både amerikansk og fransk egetræsfade.

Oliver & Oliver hjemmeside HER  

Flere rom fra Den Dominikanske Rep. HER

Område og Producent

Ron Esclavo er en række premium-rom fra Den Dominikanske Republik, produceret af lokale afgrøder og med den bedste ekspertise. Det produceres, fermenteres og destilleres i Den Dominikanske Republik. Rom produceres af Alcoholes Finos Dominicanos, der høster deres egne sukkerrør og sørger for, at rom består af afgrøder udelukkende fra Den Dominikanske Republik.
Alcoholes Finos Dominicanos er den største producent af alkohol i Den Dominikanske Republik, og dermed spiller virksomheden en vigtig rolle i samfundet og sikrer arbejde for hundreder af lokalbefolkningen.
Esclavo er det spanske ord for slave. Denne rom er navngivet så for at hylde de mennesker, der betalte den højeste pris for os for at nyde denne fantastiske ånd i dag. Ved at huske den mørke historie med romproduktion sørger vi for, at vi sætter pris på udviklingen i romindustrien i dag.