- Beskrivelse
Efter at druerne (Catarratto - Grecanico - Inzolia) er blevet forsigtigt presset til Lupo Nero Bianco Sicilia, udføres temperaturstyret gæring i ståltanke ved hjælp af udvalgte gær. Når gæringen er afsluttet, adskilles vinen fra gæren. Målet er en hurtig tapning for at bevare friskheden og den naturlige frugt (primær aroma).
En vin som overrasker og som alle vil kunne lide.
Vingårdens hjemmeside HER
- Område og Producent
I slutningen af XIX århundrede startede Francesco Rocca sin historiske forretning med bulkvin. I 1936 forbedrede hans søn Angelo vinproduktionen og opbyggede en kælder i Nardò, Apulia.
I 1960'erne købte Ernesto Rocca, Angelos søn, den første tappelinje og startede distributionen af produkter under Rocca-mærket. I 1999, blev han forelsket i Apulien, som populært kaldes "den italienske hæl" . Her købte han en vingård i Leverano, i hjertet af Salento.
I 2009 bliver Rocca Family den største aktionær i den historiske vingård Dezzani i Piemonte, der realiserer nye kommercielle og produktive synergier.
Paolo, Marco, Luca og Matteo (Ernestos sønner), deler pligterne og ansvarsområderne og sammen drives familiens virksomhed, der også inkluderer en bygningsvirksomhed og et førende travheste stutteri. Emanuele og Ernesto Jr., henholdsvis Luca og Marco sønner, repræsenterer stolt i dag den femte generation i vinverdenen.5 GENERATIONER
GODE TRADITIONER STOPER ALDRIGFem generationer, har familien haft lidenskaben til modne vine i egetræstønder.
Det delikate valg at lade vinen udvikle sig stille og roligt i vingården, tålmodigt ventende og definere det rigtige øjeblik når vinen skal flaskes, har altid været øjeblikke som er spændende.
Unikke oplevelser, sammen med glæden ved at bringe vinen til forbrugeren, sikrer produktion af vin af en unik karakter, som nu anerkendes i over 40 lande .