Lupo Nero Bianco - IGT Sicilia

95,00 kr
  • Køb 6 for 59.00 pr. fl. og spar 38%

 

"Sicilian pleasure"

Vi har fundet en særdeles dejlig hvidvin, til en særdeles god pris. Vi har før haft hvidvine fra den solbeskinnede ø og med stor succes. Nu har vi endelig fundet en ligeså god vin og denne gang på helt lokale druer, som vi elsker her i Wineboutique.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeSicilien
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
God TilAperitif, Fisk, Salat
Alkohol12 %
108 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en letdrikkelig hvidvin med flot klar gul farve og en delikat og behagelig duft med et strejf af mandler

tabs-icon2 Smag

Frisk og tør frugtsmag samt en behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Efter at druerne (Catarratto - Grecanico - Inzolia) er blevet forsigtigt presset til Lupo Nero Bianco Sicilia, udføres temperaturstyret gæring i ståltanke ved hjælp af udvalgte gær. Når gæringen er afsluttet, adskilles vinen fra gæren. Målet er en hurtig tapning for at bevare friskheden og den naturlige frugt (primær aroma).

En vin som overrasker og som alle vil kunne lide.

Vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

I slutningen af ​​XIX århundrede startede Francesco Rocca sin historiske forretning med bulkvin. I 1936 forbedrede hans søn Angelo vinproduktionen og opbyggede en kælder i Nardò, Apulia. 

I 1960'erne købte Ernesto Rocca, Angelos søn, den første tappelinje og startede distributionen af ​​produkter under Rocca-mærket. I 1999, blev han forelsket i Apulien, som populært kaldes "den italienske hæl" . Her købte han en vingård i Leverano, i hjertet af Salento.

I 2009 bliver Rocca Family den største aktionær i den historiske vingård Dezzani i Piemonte, der realiserer nye kommercielle og produktive synergier.
Paolo, Marco, Luca og Matteo (Ernestos sønner), deler pligterne og ansvarsområderne og sammen drives familiens virksomhed, der også inkluderer en bygningsvirksomhed og et førende travheste stutteri. Emanuele og Ernesto Jr., henholdsvis Luca og Marco sønner, repræsenterer stolt i dag den femte generation i vinverdenen.

  •  
    La famiglia Rocca

 

5 GENERATIONER
GODE TRADITIONER STOPER ALDRIG

Fem generationer, har familien haft lidenskaben til modne vine i egetræstønder.

Det delikate valg at lade vinen  udvikle sig stille og roligt i vingården, tålmodigt ventende og definere det rigtige øjeblik når vinen skal flaskes, har altid været øjeblikke som er spændende.

Unikke oplevelser, sammen med glæden ved at bringe vinen til forbrugeren, sikrer produktion af vin af en unik karakter, som nu anerkendes i over 40 lande .