Lheraud VS Terre et Bois Wooden case of 6

1.995,00 kr

 

"The gift especial"

Denne usædvanlige kasse med seks flasker Lheraud VS Cognac skaber følelsen af noget antikt. Den åbne trækasse giver mulighed for at se flaskerne fra alle vinkler. Flaskerne ser klassiske ud med smukt håndblæst glas ægte korkpropper og detaljerede kalligrafimærker. En sand idé for Cognacelskeren

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
DruerUgni Blanc
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Ungdommelig friskhed med indlysende trætoner. Ikke-røget tobak, rosin og karamel dominerer med varme nuancer af brændt sukker, der kommer ud mod slutningen

tabs-icon2 Smag

tilbageholdende tanniner og eg resulterer i en afbalanceret og behagelig smagsoplevelse. 

Beskrivelse

I Wineboutique har vi alle former for produkter med årgange, som er så gode til gaveidéer. Både som her Cognac, men også Armagnac HER og Portvine HER kan vi levere med "gamle" årgange.

Præsenteret som en åben kasse med seks flasker er denne 100% Petite Champagne Cognac destilleret fra Ugni Blanc-druer ved hjælp af et gammeldags destillations-apperat, hvor den gærede most varmes op ved direkte ild. Den Lhéraud Seks VS kasse Terre & Bois har været modnet i nye Limousin egefade i mindst tre år, hvilket gør denne lidt ældre end den der kræves for en VS Cognac. Ligesom alle Lhéraud Cognacs er denne Cognac produceret udelukkende af druer dyrket på familiens egen ejendom. 

Familien Lheraud har deres hænder med i hele produktionen. Destillationen er foretaget af Laurent Lhéraud, mens hans mor Mme. Lhéraud tager sig af emballagen, og hans far Guy arbejder på marketing- og eksportsiden. 

 Se en skøn video fra Lheraud HER

Du kan gå på opdagelse i Cognac huset Lhéraud HER

Område og Producent

I 1680 begyndte Alexandre Lhéraud at dyrke jorden i landsbyen Lasdoux, tæt ved Cognac i Charente. Siden har produktionen af kvalitetscognac udviklet sig. Fremgangsmåden til produktion af Cognac Lhéraud, også kaldet “Livets vand”, er ældgammel, og den forbliver familiens dygtighed og er forbeholdt Guy Lhéraud. Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognac’er.

De smukke farver er naturlige og stammer fra opbevaringen på egetræsfade. Denne store og uovertrufne cognac stammer fra det familieejede firma Lhéraud, som står for noget af det absolut bedste cognac, hvis ikke det er det bedste.

Cognac Lhérauds vinstokke er plantet til Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard; De sidste to sorter blev vokset mere udbredt i fortiden, men blev modtagelige for forskellige vinstesygdomme og blev over tid erstattet af Ugni Blanc. I dag er Cognac Lhéraud en af ​​de få destillerier, der producerer cognacs ved hjælp af en blanding af alle tre sorter.

I modsætning til de fleste af verdens øvrige brandies produceres cognac ved dobbelt destillation af en sur syre hvidvin. God cognac skal begynde med en god vin, som den, der er lavet på Lhéraud-familiens vinmarker. Lhérauds cognacs er stadig fremstillet i en traditionel alembisk kobberpotte. Destillation begynder i december, efter den anden fermentering, og gøres manuelt uden elektroniske styringer eller enheder. De valg, der blev truffet under destillation - mild eller stærk opvarmning, hvor man laver "la coupe" eller "cut", der adskiller det første og sidste destillat fra "le coeur" eller "hjertet" - har alle stor betydning for eaux de vie .

Lhéraud cognacs er modnet i Limousin og Tronçais egetønder, nogle i årtier. Unge cognacs sættes i nye tønder i et par år, hvilket giver egetræ smag; Efter denne periode overføres cognacen til ældre tønder for længere og korrekt modning. Over tid fordamper vandet i brandyen, ligesom alkoholen; mellem 2 og 5 procent ren alkohol, der kaldes englenes andel, fordampes fra hvert tønde hvert år. I løbet af processen med fordampning og koncentration bliver brandy'en også påvirket af ilt, hvilket får brandy'en til at blødgøres og blive mere duftende, samt at tage en rig brun brunfarvet farve.