3,7 vivino

Domaine Rieflé - Lieu-Dit Strangenberg

275,00 kr

 

"Røde Alsace"

Det er ikke tit at der dukker rødvine fra Alsace op her hjemme og det er synd. Fantastiske rødvine fra normalt de bedste marker, hvor sollyset er optimalt. Pinot Noir druen er den drue man bruger og for elskeren af den, så se op for nye oplevelser.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandFransk
OmrådeAlsace
FyldeFrugtig, Tør
DruerPinot Noir
God TilBløde Oste, Fisk, Lyst Kød, Vildt
År2015
Alkohol13 %
Vivino3,7
tabs-icon1 Duft

Det er en fornem rødvin med flot rubinrød farve, kompleks duft af lavendel, solbær og kirsebær samt et strejf af vanilje og egetræ.

tabs-icon2 Smag

Fyldig og tør frugtsmag med noter af sort peber, silkebløde tanniner

tabs-icon3 Eftersmag

lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Denne vin er produceret af 100% Pinot Noir-druer, der er dyrket og håndplukket i Strangenberg-området i Alsace og har efterfølgende været lagret 10 måneder på franske egetræsfade.

Se Domaine Rieflé's hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
  • 90 point ved Vinous 2017
  • 91+ point på www.robertparker.com og i Wine Advocate 2017
  • Sølv ved Concours des Vins des Vignerons Indépendants 2017
Område og Producent

Rieflé-familiens rødder dykker dybt ind i historie og kultur fra Alsace. Deres identitet næres af ånden af vinmagere i Pfaffenheim og deres domaine er bygget i 1609, lige ved siden af den smukke kirke med et kor fra det trettende århundrede, I seks generationer har familien lavet vin. De er etableret i 1850. En familie affære hvis første sider er præget af to verdenskrige.

Første side blev skrevet af Joseph Rieflé (1908-2006) og hans kone Madeleine Freytag (1909-1988). Derefter gav Marthe og René Rieflé familiebedriften og dens vine et godt ry blandt mange Fra de blev firs år, Annick og Jean-Claude Rieflé, er nu omgivet af et team af engagerede medarbejdere. De har grebet de muligheder som blev følge af den europæiske union og de første frugter af globaliseringen. At opdage Alsace til nye forbrugere. Deres to sønner, Thomas og Paul, sluttede sig til gården i 2009 og 2010. Thomas forvalter vingården, og Paul har ansvaret for udvikling. Humanistiske og borgerlige værdier hele vejen igennem.

De to brødre, konfronteret med realiteterne i et globalt marked, besluttede konkret, at implementere det berømte citat fra Antoine de Saint-Exupéry: "vi skal ikke arve jorden fra vores forfædre, vi låner det til vores børn ". De har derfor udviklet sig og certificeret hele vingården i henhold til specifikationerne for Organic Agriculture. Udover respekt for jord, flora, fauna og sundhed, er økologisk landbrug det rigtige værktøj til vine fra Rieflé De placerer også vinbonden og præcisionen af ​​hans bevægelser midt i skabelsen af ​​gode vine. Håndværk er overdraget til en lokal sammenslutning af bistand til professionel reintegration, samtidig med at man registrerer området i en humanistisk og lokal solidaritet.

Denne sammenhængende og moderne tilgang til vinavl er i sidste ende skaberen af ​​en stærk identitet, en værdi, der ikke kan flyttes og en garanti for bæredygtighed i en verden i bevægelse. Deres credo er, at man  stræber efter at tilfredsstille kunderne over hele verden med Alsace-vine, der afspejler deres oprindelige terroirer. Disse vine bør matche deres livsstil og deres øjeblikke af lykke.