Domaine Rieflé - Lieu-Dit Strangenberg

275,00 kr

 


"Røde Alsace"


Det er ikke tit at der dukker rødvine fra Alsace op her hjemme og det er synd. Fantastiske rødvine fra normalt de bedste marker, hvor sollyset er optimalt. Pinot Noir druen er den drue man bruger og for elskeren af den, så se op for nye oplevelser.

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandFransk
FyldeFrugtig, Tør
druerPinot Noir
God TilBløde Oste, Fisk, Lyst Kød, Vildt
År2015
Alkohol13 %
Beskrivelse

Detaljer

Denne vin er produceret af 100% Pinot Noir-druer, der er dyrket og håndplukket i Strangenberg-området i Alsace og har efterfølgende været lagret 10 måneder på franske egetræsfade.

Hvad anmelderne siger

Detaljer

  • 90 point ved Vinous 2017
  • 91+ point på www.robertparker.com og i Wine Advocate 2017
  • Sølv ved Concours des Vins des Vignerons Indépendants 2017
I glasset

Detaljer

Det er en fornem rødvin med flot rubinrød farve, kompleks duft af lavendel, solbær og kirsebær samt et strejf af vanilje og egetræ. Fyldig og tør frugtsmag med noter af sort peber, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

J. Moreau & Fils blev grundlagt i 1814, da en ung mand ved navn Jean-Joseph Moreau slog sig ned i Chablis og giftede sig med en lokal vinhandlers datter. Efter i starten at have været en pioner i Chablis er vinhuset i dag en af de største og ældste producenter af Chablis-vine - kendt for deres store knowhow og vinenes stil, der altid afspejler respekt for jorden. Vinene fra J. Moreau & Fils sælges i dag i over 80 lande verden over.