4,2 vivino

DalMaso - Terra Dei Rovi - DOC Colli Berici - Veneto

395,00 kr

 

"Three top"

Vinene fra DalMaso er fantastiske. Vi har flere forskellige derfra. Vinene er stort håndværk og det gælder både de mindre dyre og helt op til deres meget kostbare vine. En vinfamilie der går langt tilbage i tiden og som har fundet vinmarker i Veneto, som passer til de enkelte druesorter.

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Tør
DruerCabernet Sauvignon, Grenache, Merlot
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød, Vildt
År2017
Alkohol15,5 %
Vivino4,2
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Moden duft af mørke bær

tabs-icon2 Smag

Meget meget fyldig, med en elegance, som giver anledning til at få de fineste noter af forskellige smage frem.

tabs-icon3 Eftersmag

Bliver i munden i lang tid

Beskrivelse

Vinmarkerne på Berici Hills (17 hektar) har altid været et område med store røde vine, primært Tai Rosso, den indfødte drue Vicenza, efterfulgt af Cabernet og Merlot, begge af gammel oprindelse.Den klippeformede kalksten giver strukturen til vinene, mens vulkanske jordarter forbedrer aroma og smag.

Denne vin er en blandig af druesorterne Cab. Sauvignon, Merlot og Tai Rosso (Grenache). Dal Maso's måske største slagskib. Et unikum indenfor vinfremstilling og noget af det bedste vi har smagt nogensinde.

En video fra den meget særprægede vingårds tilblivelse HER

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 10% af alle vine i regionen
Område og Producent

Familiens historie begynder i det 19 århundrede ved bakkerne i Montebello i provinsen Vicenza. Grundlægger og oldefar til de efterkommere, der nu styrer DalMaso, Serafino Dal Maso, var ham der satte det hele i gang og sidst i 60'erne foretog hans barnebarn Luigino Dal Maso en omvæltning af firmaet. Han foretog store investeringer i nye marker i det sydlige Vicenza og begyndte nu at vende blikket mod at eksportere til udlandet. Autencitet er et kodeord i hele vinfremstillingen og idet hele taget i indstillingen, at drive et vinfirma. Hver eneste vin der laves, har deres og familiens særegne præg og du kan virkelig smage det igennem alle deres vine. Vinene kommer fra 3 steder i provinsen, nemlig Berici bakkerne, Lessini bjergene og Gambellara.