4,3 vivino

DalMaso - Casara Roveri - Merlot - DOC Colli Berici - Veneto

295,00 kr

 

"Best ever Merlot"

Vinene fra DalMaso er fantastiske. Vi har flere forskellige derfra. Vinene er stort håndværk og det gælder både de mindre dyre og helt op til deres meget kostbare vine. En vinfamilie der går langt tilbage i tiden og som har fundet vinmarker i Veneto, som passer til de enkelte druesorter.

Her har vi en top Merlot. Faktisk top 5 over Merlot vine som vi har smagt.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerMerlot
God TilBløde Oste, Grillede retter, Rødt Kød, Vildt
År2015
Alkohol15,5 %
Vivino4,3
tabs-icon1 Duft

Duft af mørke modne bær

tabs-icon2 Smag

En smag som føles blød og rund og med megen lidt syre. Den kraftige alkohol er super integreret.

tabs-icon3 Eftersmag

Lang eftersmag som alle DalMaso vine

Beskrivelse

Vinmarkerne på Berici Hills (17 hektar) har altid været et område med store røde vine, primært Tai Rosso, den indfødte drue Vicenza, efterfulgt af Cabernet og Merlot, begge af gammel oprindelse.Den klippeformede kalksten giver strukturen til vinene, mens vulkanske jordarter forbedrer aroma og smag.

Merlot druens finder på Berici Hills et perfekt sted: Placeringen i bakkerne omkring 150 meter over havets overflade, giver en eksponering for solen i det meste af dagen og en let brise sidst på eftermiddagen gør vinmarken "Casara Roveri" tilen af ​​de mest interessante cru af Dal Maso-produktionen. Druerne høstes med hånden, med ekstrem forsigtighed og vælger de bedste bunker. Aldring i barriques og tønder giver vinen en rundhed og en unik elegance.

En fantastisk vingård SE HER

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
35 bedømmelser
best_user_rated
Denne årgang er højere bedømt end alle andre årgange af denne vin.
most_user_rated
Populær blandt Vivino brugere. Mere end 30 bedømmelser
Område og Producent

Familiens historie begynder i det 19 århundrede ved bakkerne i Montebello i provinsen Vicenza. Grundlægger og oldefar til de efterkommere, der nu styrer DalMaso, Serafino Dal Maso, var ham der satte det hele i gang og sidst i 60'erne foretog hans barnebarn Luigino Dal Maso en omvæltning af firmaet. Han foretog store investeringer i nye marker i det sydlige Vicenza og begyndte nu at vende blikket mod at eksportere til udlandet. Autencitet er et kodeord i hele vinfremstillingen og idet hele taget i indstillingen, at drive et vinfirma. Hver eneste vin der laves, har deres og familiens særegne præg og du kan virkelig smage det igennem alle deres vine. Vinene kommer fra 3 steder i provinsen, nemlig Berici bakkerne, Lessini bjergene og Gambellara.