3,8 vivino

DalMaso - Col Pizzarda - Tai Rosso - DOC Colli Berici

395,00 kr

 

"DalMaso top gun"

Vinene fra DalMaso er fantastiske. Vi har flere forskellige derfra. Vinene er stort håndværk og det gælder både de mindre dyre og helt op til deres meget kostbare vine. En vinfamilie der går langt tilbage i tiden og som har fundet vinmarker i Veneto, som passer til de enkelte druesorter.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Kraftig, Tør
DruerGrenache
God TilBløde Oste, Grillede retter, Rødt Kød
År2016
Alkohol15 %
Vivino3,8
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Intense rubinrød farve; rigelig og elegant bouquet med hints af rød frugt

tabs-icon2 Smag

Kraftig smag med masser af alkohol. Men alligevel forbavsende elegant med noter af kaffe og læder.

tabs-icon3 Eftersmag

Vedholdende eftersmag

Beskrivelse

Vinmarkerne på Berici Hills (17 hektar) har altid været et område med store røde vine, primært Tai Rosso, den indfødte drue Vicenza, efterfulgt af Cabernet og Merlot, begge af gammel oprindelse.Den klippeformede kalksten giver strukturen til vinene, mens vulkanske jordarter forbedrer aroma og smag. Lagret og modnet 12 måneder og derefter 6 måneder på flaske før salg.

En video fra den vidunderlige og meget særprægede vingård HER

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
most_user_rated
Populær blandt Vivino brugere. Mere end 20 bedømmelser
Område og Producent

Familiens historie begynder i det 19 århundrede ved bakkerne i Montebello i provinsen Vicenza. Grundlægger og oldefar til de efterkommere, der nu styrer DalMaso, Serafino Dal Maso, var ham der satte det hele i gang og sidst i 60'erne foretog hans barnebarn Luigino Dal Maso en omvæltning af firmaet. Han foretog store investeringer i nye marker i det sydlige Vicenza og begyndte nu at vende blikket mod at eksportere til udlandet. Autencitet er et kodeord i hele vinfremstillingen og idet hele taget i indstillingen, at drive et vinfirma. Hver eneste vin der laves, har deres og familiens særegne præg og du kan virkelig smage det igennem alle deres vine. Vinene kommer fra 3 steder i provinsen, nemlig Berici bakkerne, Lessini bjergene og Gambellara.