WONDERLEAF - SIEGFRIED - RHEINLAND - TYSKLAND - ALKOHOLFRI

195,00 kr

 

"Unter den Alcohol"

Grundlaget for ikke-alkoholiske drikkevarer og cocktails er stigende. Den verdensomspændende Siegfried Rheinland Dry Gin får sammen med Wonderleaf en ikke-alkoholisk lillesøster. Destillater af høj kvalitet lavet af de bedste naturlige råvarer giver Wonderleaf sin fantastiske smag.

 
TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeVeganer venlig
LandTysk
tabs-icon1 Duft

blomster og krydret - noter af citrus, ingefær og krydderier.

tabs-icon2 Smag

blød og rund - kardemomme og alle slags krydderier kombineret med fine citrus smag.

Beskrivelse

Utroligt men sandt: Siegfried Rheinland Dry Gin. En gin i verdenstoppen er nu tilgængelig som en ikke-alkoholisk version.Det er faktisk ikke en gin,

da gin kræver 37,5% vol. Alkohol ved lov. I stedet bringer Siegfried Wonderleaf den fulde smag af 18 botanicals direkte i din longdrink eller cocktail.

Perfekt til dem, der ikke kan eller ikke ønsker at drikke alkohol. Wonderleaf er ikke lavet til at udskifte gin, men kan bruges i situationer, hvor man af
forskellige årsager ikke vil nyde alkohol, men stadig være en del af et skægt selskab.

Du kan læse hvad kunder spørger om når det gælder alkoholfri gin SE HER

Område og Producent

Siegfried Rheinland Dry Gin er en regionalt produceret klassisk tør gin fra Tysklands smukke “Rheinromantik” -region. Dens subtile, dog komplekse smag opnås fra en vægtet sammensætning af 18 fine botanicals, som understreger sin ligetil karakter.

Lindetræet spiller en stor rolle for begge, Siegfried Rheinland Dry Gin og den gamle tyske Nibelung Saga. Mens Siegfried, den berømte drage-dræber helt, forsøgte at blive udødelig ved at bade i den onde drages blod, faldt en lind på hans ryg og ændrede hans liv. For Siegfried Gin er linden den ingrediens, der gør denne gin til noget helt anderledes fra andre gode gin.

Blomsten fra lindetræet er Siegfried`s hoved botanical udover selvfølgelig enebær og understreger derved det symbiotiske forhold mellem virksomhedens brand og ginets destillation.

lindeblomster_1

Wonderleaf alkoholfri er kommet til verden fordi kunderne efterspørger flere alkoholfrie produkter. Hos Siegfried prøver man hele tiden, at blive bedre og bedre i at lave disse produkter.