Scotland, Glengoyne 18 år

749,95 kr

 


'The Glen'


 


Duncan lever og ånder for destilleriet og har gjort det i over 37 år. Han er Stillman. Når han ikke arbejder passer han sine to flokke (fåreflokken og familieflokken ???? ). Han spiller sækkepibe og ser på rugby. Han er stolt over at arbejde på The Glen og sit lille team. Vi kan det at lave rigtig scotch….

Læs mere
cl 70
Type Whisky
Alkohol 43 %
Beskrivelse

Detaljer

 

Krydret, intens og sødmefuld med noter af modne æbler, marcipan, kakao, vanilje og valnødder. En whisky der er kraftfuld og elegant på samme tid.

www.glengoyne.com/

I glasset

Detaljer

Intens let gylden i glasset med et fyldigt skær. Op af glasset strømmer noter af røde æbler, moden melon og friske bananer, en himmelsk og flot afrundet duft. I munden opleves whiskyen fyldig og afrundet med noter af modne frugter, marcipan og valnødder, samt elegante strøg af varme krydderier, kakao, vanilje og sødmefyldt æblemarmelade. Eftersmagen er lang, varmende lidt tør og med masser af intensitet.
Område og Producent

Detaljer

Glengoyne, der er et af de fornemmeste destillerier i Skotland for ikke at sige i verden, ligger i en dal fyldt med træer nær en lille flod, der løber ud i den kendte flod Loch Lomond lidt uden for Glasgow i det vestlige Skotland. Glengoyne har sit navn fra ”Glen Guin” og er en af de førende producenter af Premium Malt Whisky i verden. Whiskyen fremstilles efter gamle stolte traditioner. Glengoyne fik sin licens i 1833 og er klassificeret som et Highland destilleri, selvom det ligger lige på grænsen. Destilleriet har haft skiftende ejere, men det har ikke haft betydning for den unikke og særegne whisky, der her produceres. De gamle metoder, der bruges, er overleveret fra generation til generation for at holde fast i skabelsen af en kompleks whisky med delikate smagsoplevelser, der til fulde får lov at komme til live i de endelige produkter. Produktet: Det over 175 år gamle skotske Highland destilleri bruger ”Golden Promise” Malt, som er kendt for sit meget lave udbytte og utrolig høje kvalitet. Til forskel fra de fleste ”Single Malt” Whiskys har Glengoyne bevaret essensen af malt smagen ved at lufttørre byggen i stedet for at tørre med røg fra tørv. Whiskyen er baseret på prisvindende malt og er et produkt af utraditionelle processer, bemærkelsesværdige ingredienser og den stolthed og passion, der ligger hos de personer, der er involveret i produktionen af denne skønne whisky. Resultatet er en subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten. Hos Glengoyne er destilleringen langsommere end noget andet sted i Skotland, og whiskyen lagrer på særligt udvalgte sherryfade.