DUNCAN TAYLOR SINGLE RANGE CAPERDONICH SHERRY 23 YEAR OLD 1992

3.100,00 kr

 

"Sherry Harry"

Caperdonich Distillery blev grundlagt i 1898, men blev lukket lidt over et århundrede senere i 2002. Faktisk lukkede destilleriet første gang bare fem år efter det var startet, for herefter at blive genåbnet i 1965 af The Glenlivet and Glen Grant Distilleries Ltd. Produktionskapaciteten på Caperdonich steg ved tilførelsen af to nye destilleringsapparater i 1967. Den nyeste teknologi blev indarbejdet, så destilleriet kunne køres af blot to mennesker.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeSpeyside
År1992
Alkohol48 %
Beskrivelse

I 1977 blev Caperdonich en del af Seagram imperiet, som blev solgt i 2000 til Pernod Ricard, der tog det ud af drift i 2010 og i dag findes ikke en gang murstenene. Næsten hele produktionen blev brugt i Seagrams blends (Chivas Regal, Passport, Something Special og Queen Anne), men nogle uafhængige aftapninger er blevet udgivet som single malt, herunder denne Single Range fra Duncan Taylor. Denne aftapning har lagret på et sherryfad og tappet på flaske ved 48 % alkohol – der findes kun 64 flasker.

Duncan Taylor's hjemmeside HER

Område og Producent

Duncan Taylor’s ”Single Range” sortiment viderefører virksomhedens lange historie for Single Malt og Single Grain Whisky aftapninger fra nogle af Skotlands bedste destillerier. I denne serie finder man altså nogle af de fineste whiskyer indenfor Duncan Taylor’s aftapninger. Hovedparten af disse aftapninger strækker sig fra mindst 30 år og opefter, og mange af dem stammer fra destillerier der ikke længere eksisterer. Alle udgivelser er tappet fra enkeltfade og ved fuld fadstyrke, og bliver præsenteret i en smuk indpakning af læder og træ - elegant og luksuriøse, som whiskyen den indeholder.