Volbeat rum III

435,00 kr

 

"In to the Beat"

Hvis man skulle definere denne rom, som en rocksang, så skulle det lyde sådan: Det begynder som heavy metal og slutter som pop rock. Den har alle lagene og du kan synge med på hver en strofe.

TypeRom
Indhold i CL70
Alkohol43 %
Beskrivelse

VOLBEAT er glade for at annoncere Volbeat Rum III - en håndvalgt, premiumblanding, der kommer fra Den Dominikanske Republik, Guyana, Jamaica, Barbados, Guatemala og Trinidad. Mørk, kompleks og op til 15 år gammel rom. Den udviser smagsnoter af eksotiske tørrede frugter, karamel og træ. 

Mens Volbeat Rum I og II var begrænsede partier, der for det meste prydede specialbutikker og fortsatte med at blive samlerobjekter blandt romkendere, er Volbeat Rum IIIer blevet blandet og produceret med det formål at gøre den bredt tilgængeligt og rimeligt overkommelig i pris. 

Volbeat Rum III er en "uni-rom" - en universel rom for alle.

Ligesom en VOLBEAT-sang kan gøre en afslappet lytter til en fan, har en slurk den samme effekt, når det kommer til Volbeat Rum III !

Område og Producent

Mange kender den verdenskendte rockgruppe Volbeat. en samling af danske rockdrenge, som har formået at erobre verden med eres musik. Nu forsøger de at erobre verden med en rom. Volbeat rom, som de selv har været med til at frembringe. De har sammen med romkendere smagt sig igennem rom fra hele verden og har fundet frem til forskellige blends. Volbeat 1 & 2 har været lanceret og nu er det så nr. 3. En mere prisvenlig rom, som både henvender sig til den almindelige romnydere, men også til kenderen.

Det har været vigtigt for gruppen at finde rom med mange forskellige duft og smagslag. Ligesom deres musik frembringer et væld af indtryk, således også deres rom.

Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guatemala, Guyana og Trinidad er lande hvis sukkerrørs melasse findes som destillat i denne skønne søde rom. En koncentreret og ret så delikat rom med noter af honning, bagte pærer, karamel og chokolade som på smuk og sødmefuld vis omkranser denne skønne rom-oplevelse.