3,7 vivino

Vina Dona Paula - Malbec

95,00 kr
  • Køb 6 for 85.00 pr. fl. og spar 11%

 

"Beck"

Argentinas nationaldrue Malbec er for mange eftertragtede for deres særegne stil. Både duft og smag er anderledes og specielt anderledes når druens vine kommer fra det store sydamerikanske land.

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandArgentinsk
OmrådeMendoza
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Tør
DruerMalbec
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2021
Alkohol13,5 %
Vivino3,7
tabs-icon1 Duft

Det er en elegant vin med dyb rødviolet farve, intens, let krydret duft af tørrede urter, modne frugter, blommer og sorte kirsebær.

tabs-icon2 Smag

Velafbalanceret, delikat og blød frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Doña Paula er en vingård, der producerer Premium vine og som blev etableret i 1997 i Mendoza, Argentina. De ejer 100% af de vinmarker, der anvendes til produktion af alle deres vine og som er plantet i de bedste områder i landet, samt søger det mest troværdige udtryk for hver terroir.

Doña Paula sender med sine vine det mest sandfærdige udtryk for hver terroir, der er defineret af vejr og jordegenskaber i regionen. Respekt og viden om oprindelsesstedet for deres druer er de lokaler, der styrer produktionen af ​​deres vine

Viña Doña Paula producerer en serie vine under navnet Paula. Paula-serien består af vine, hvor størstedelen eller hele vinen er produceret på en enkelt druesort. De er kendetegnet ved at være komplekse, intense og frugtige vine i utrolig flot international stil.

OBS: Sælges kun på webshoppen, men kan tages hjem til butikken

Se en anden fantastisk Malbec HER

En video fra vingården HER

Vingårdens hjemmeside HER

OBS: Sælges kun her på webshoppen og ikke i butikken.

Hvad anmelderne siger
  • Doña Paula blev i 2019 certificeret som bæredygtigt vinhus af The Sustainability Commission of Bodegas de Argentina

  • Doña Paulas vine har over 40 gange fået 90 point eller derover ved internationale smagninger

Område og Producent

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo-regionen i Mendoza-provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden.100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet.