Ron Bermudez - Anejo Selecto - Dominikanske Rep.

250,00 kr

 

"Soft One"

Denne dejlige rom kommer fra det ældste romfirma på øen Dominicana. Her er en lang tradition for at lave rom. Herfra kommer også de berømte brødre Oliver & Oliver, som laver noget af verdens bedste søde rom , men også kostbare rom.

 

TypeRom
Indhold i CL70
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol38 %
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Ron Bermudez Añejo Selecto 7 år er mørk ravfarvet. Aromaer af chokolade og lidt nutty.

tabs-icon2 Smag

Meget glat smag, med meget karamel, malt og vanilje noter.

tabs-icon3 Eftersmag

Mellemlang eftersmag

Beskrivelse

Her har vi fundet en 7 år gammel rom. Virkelig en "value for money" rom, med alle de dejlige og søde noter en god vellavet rom har.

Rommen er i en flad flaske som gør at vi kan levere den i en af vores trækasser, hvis du ønsker det. Derfor er det en perfekt gaveidé.

Område og Producent

Bermúdez destilleri ligger i Santiago de los Caballeros . De producerer en række dominikanske rum under navnet J. Armando Bermúdez & Co., SA , især deres Bermúdez, Barceló og Brugal-mærker kendt som de tre B'er. Bermúdez Historien dateres tilbage til 1852 , næsten 10 år efter Den Dominikanske Republiks uafhængighedserklæring. Virksomheden drives stadig af familien Bermúdez. Firmaet har de ældste kældre i Den Dominikanske Republik , og det siges, at Bermúdez faktisk er det ældste destilleri i Den Dominikanske Republik. Deres sortiment er en forskelligartet og omfattende portefølje, der spænder fra deres smagsfulde og rene spiritus til deres erfarne añejo udtryk.