3,1 vivino
Sælges kun i butikken

Los Tilos - Sauvignon Blanc - Chile

55,00 kr

 

"Chill Chile"

Los Tilos Sauvignon Blanc er endnu en vin fra vores FESTVINS sortiment. Alle disse vine er blevet testet af vores kundepanel og om denne hvidvin sagde man: Spinket og sart duft, men blomster toner. Smagen er typisk Sauvignon Blanc, med masser af friskhed og en klædelig bitter tone. En rigtig god madvin. 4 stjerner.

KunibutikJa
TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandChilensk
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerSauvignon Blanc
God TilAperitif, Fisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År2018
Alkohol12 %
Vivino3,1
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Den har en kompleks duft af grapefrugt, nektariner og fersken samt en frisk og stimulerende krydret eftersmag.

tabs-icon2 Smag

De fornemme druer fra Central Valley og den kolde gæringstemperatur giver denne Sauvignon Blanc en smuk farve, og samtidig resulterer vinens friske og liflige egenskaber i en frisk, lang og vedvarende smag.

Beskrivelse

Terra Andinas vinfremstillingsstil er kendetegnet ved en dyb respekt for den modne frugt, hvilket skaber vin med markant sorts-udtryk, velafbalanceret og kombinerer en glat og livlig smag med høj frugtintensitet. Deres vinproducenter bruger konstant innovative nye teknikker til at øge kvaliteten gennem passende brug af nye teknologier i produktionsprocessen og opnå differentiering ved hjælp af ikke-traditionelle sorter til blanding, især i de højere intervaller.

 En kombination af ejede vinmarker og langsigtede aftaler med kvalitetsproducenter giver dem mulighed for at fremstille alle deres vine fra druer af høj kvalitet, der er opnået fra de bedste chilenske terroirer: fra Elqui-dalen på den nordlige grænse, til Maule-dalen i syd (især Cauquenes-underregionen.) Dette tilføjer den endelige blanding kompleksitet og intensitet, såvel som konsistens i hele deres sortiment af vin, og fra årgang til årgang.

En perfekt udvalgt vin til festen. Køb den i Wineboutique, hvor du også kan smage den. Se gerne vores andre FESTVINE. Få en smagekasse med hjem og I kan i ro og mag smage jer igennem vinene.

Vi tager altid gerne hele flasker tilbage, som ikke bliver drukket til festen.

 

Område og Producent

Fra Andesbjergenes pragt til det kølige Stillehav bruger Terra Andina moderne og innovative vinfremstillingsmetoder til at fremstille premium-vin.

 Terra Andina erhverves i 2001 af Claro-vingruppen og er en innovatør inden for den chilenske vinindustri. Ved at blande druer fra forskellige dale med forskellige mikroklimaer og jordforhold drager Terra Andina fuld fordel af rigdommen og mangfoldigheden i Chiles forskellige vindyrkningsregioner. Terra Andina er en moderne, frisk og innovativ vingård, der er fri for tabuer. Fokus er på at fremstille kvalitetsvine, der fanger det fulde potentiale i chilensk vindyrkning.

 Vi ser mod vinnyderer, der er åbne, som vil prøve nye typer, nye stilarter og nye blandinger. Vi stræber efter at lave vin til dem, der lever for fornøjelsen af ​​at prøve noget nyt, og som vil være med til at søge den perfekte vin.

Beliggende på vestkysten af ​​Sydamerika med en længde på 5.000 km (3.100 miles) langs kysten af ​​Stillehavet, er Chile blevet verdensberømt for kvaliteten af ​​sine vine.

 Chiles naturlige barrierer; Atacama-ørkenen mod nord; gletsjere i Patagonien mod syd, Andesbjergene mod øst og Stillehavet fra vest; har forsvaret landet mod plager gennem mange århundreder.

 Nærhed til havet tillader køligere vind, nærhed til bjerge giver en bred variation i temperaturer om natten og dagen, og Middelhavsklimaet tillader langsom og konstant modning af druerne med stor soleksponering

 I dag, århundreder senere fra introduktionen af ​​de første vinstokke, anerkender verden Chile som en vigtig producerende nation af enestående kvalitet.

 Baseret på mangfoldigheden af ​​de chilenske “terroirs” kombinerer Terra Andina de bedste egenskaber fra de vigtigste områder for at skabe en velafbalanceret, konsistent og unik vin.