3,6 vivino
Sælges kun i butikken

Comte de Beaulieu - Haut Medoc - 6 fl. i original trækasse

795,00 kr

 

"Cellar joy"

Har du lyst til at få lidt godt Bordeaux vin fra god årgang i kælderen, så køb denne dejlige vin i original trækasse. Den er også fremragende som firmagaver eller til den som ønsker sig god vin med klasse.

KunibutikJa
TypeRødvin
Indhold i CL75
LandFransk
OmrådeHaut Medoc
FyldeFrugtig, Tør
DruerCab. Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
God TilGrillede retter, Rødt Kød
År2018
Alkohol14 %
Vivino3,6
40 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Mustensrød farve med en mellemfyldig smag. Ret frugtig og meget afrundende tanniner 

Beskrivelse

Sjældent finder du, høj kvalitet Haut-Médoc til en så overkommelig pris. Denne vin er andenvin fra Chateau Ramage La Batisse. Dette er fremragende moderne Bordeaux Cabernet Sauvignon domineret blanding fra Saint Saveur du Médoc. Frugtig,  saftig,  moden og elegant med  bløde  tanniner.

Druesammensætningen: 60% Cabernet Sauvignon, 38% Merlot, 1% Cabernet Franc and 1% Petit Verdot

Sælges kun i hel original trækasse af 6 fl.

Område og Producent

Haut-Médoc er den store sydlige del af det større Médoc-distrikt Bordeaux i det sydvestlige Frankrig. Den tegner sig for to tredjedele af Médoc-halvøen.

Appellationen af samme navn omfatter rødvine, der er produceret inden for samme zone, men uden for de seks kommuner, der har deres egen AOP. Cabernet Sauvignon og Merlot er de vigtigste druesorter. Hvidvine fremstillet i Haut- Médoc AOP vinmarker er aftappet som Bordeaux Blanc.

Haut-Médoc-zonen er hjemsted for de "berømte fire" appellationer af Margaux, Pauillac, Saint- Estèphe og Saint-Julien samt den mindre berømte Listrac og Moulis. Disse tegner sig faktisk for størstedelen af de vine, der produceres inden for Haut-Médoc. Den mere generelle titel bruges til vinmarker, der ligger uden for disse kommuner.

Jorden i Haut-Médoc-regionen består hovedsageligt af tykke gruslag, der er blevet fejet ned ad floden over tid og nu sidder på en base af tungt ler. De varme, veldrænede grusterrasser giver ideelle vækstbetingelser for de senmodne Cabernet Sauvignon druer.

Længere inde i landet bliver jorden til dybe aflejringer af ler. Merlot druesorten trives på sådanne steder. I de seneste årtier har det stort set tilranet Cabernet Sauvignon i disse dele af Médoc. Pletter af kalksten og sandere jord tilføjer mangfoldighed til de mere udbredte grus, som ellers dominerer terroir.