Oh Deer Tonic - Økologisk - Danmark

25,00 kr
  • Køb 6 for 120 og spar 20%

 


"Tonic on "


Oh Deer tonic har set dagens lys. Den er produceret i Danmark med økologiske råvarer. Det er den fordi man tror på at en kombination af  stærkt lokalt håndværk samt de bedste ingredienser. Det essentielt for at skabe en god tonic

Læs mere
TypeTonic
cl20
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Beskrivelse

Detaljer

Oh Deer er grundlagt at Mikkel, Martin og Anders med det mål at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur. Kronhjorten repræsenterer den danske natur i ensom majestæt. Uforanderlig og klippefast mens verden omkring farer forbi. Mikkel og Martin bor desuden lige ved Dyrehaven nord for København. Her har de observeret og lade sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park. Anders har et mere “the one that got away”-agtigt forhold til hjorte. På trods af flere forsøg er det nemlig aldrig lykkedes Anders at få et jagttegn og for ham repræsenterer netop Kronhjorten en dragende jagt på det uopnåelige.

I glasset

Detaljer

Den første tonic fra Oh Deer er klassisk, enkel og grundlæggende. Den balancerer tørhed og sødme på en afdæmpet måde, hvilket gør den til en god kompagnon til de fleste gins, både klassiske og mere new school. Samtidig fungerer den fantastisk i andre sammenhænge med fx vodka, likør eller snaps. Endelig er Oh Deer Classic så tilpas afbalanceret at den sagtens kan nydes i sig selv.