3,5 vivino
Sælges kun i butikken

Lupo Nero Rosso - IGT - Puglia

59,00 kr

 

"The heel Wine"

Det er virkelig gode og prisvenlige vine man kan finde herfra "den italienske hæl" Puglien. Når det så ovenikøbet er på den fine Negroamaro drue, ja så er der en god mulighed for at vinen passer lige til dig eller dine gæster. En festvenlig vin, som alle kan lide og som kan bruges til de fleste retter.

KunibutikJa
TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådePuglien
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerNegroamaro
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
Alkohol12 %
Vivino3,5
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en flot vin med intens rubinrød farve og en delikat duft af modne frugter og krydderier. 

tabs-icon2 Smag

Fyldig og rund smag samt en behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Lupo Nero Rosso Puglia er en blanding af druer fra Negroamaro og en lille smule Malvasia Nera og er traditionelt produceret. Efter at de fuldt modne druer er høstet, finder temperaturreguleret gæring sted i ståltanke ved anvendelse af udvalgte gær. Målet er en hurtig tapning på flaske for at få friskhed og naturlig frugt.

En perfekt udvalgt vin til festen. Køb den i Wineboutique, hvor du også kan smage den. Se gerne vores andre FESTVINE. Få en smagekasse med hjem og I kan i ro og mag smage jer igennem vinene.

Vi tager altid gerne hele flasker tilbage, som ikke bliver drukket til festen.

 Vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

I slutningen af ​​XIX århundrede startede Francesco Rocca sin historiske forretning med bulkvin. I 1936 forbedrede hans søn Angelo vinproduktionen og opbyggede en kælder i Nardò, Apulia. 

I 1960'erne købte Ernesto Rocca, Angelos søn, den første tappelinje og startede distributionen af ​​produkter under Rocca-mærket. I 1999, blev han forelsket i Apulien, som populært kaldes "den italienske hæl" . Her købte han en vingård i Leverano, i hjertet af Salento.

I 2009 bliver Rocca Family den største aktionær i den historiske vingård Dezzani i Piemonte, der realiserer nye kommercielle og produktive synergier.
Paolo, Marco, Luca og Matteo (Ernestos sønner), deler pligterne og ansvarsområderne og sammen drives familiens virksomhed, der også inkluderer en bygningsvirksomhed og et førende travheste stutteri. Emanuele og Ernesto Jr., henholdsvis Luca og Marco sønner, repræsenterer stolt i dag den femte generation i vinverdenen.

  •  
    La famiglia Rocca

 

5 GENERATIONER
GODE TRADITIONER STOPER ALDRIG

Fem generationer, har familien haft lidenskaben til modne vine i egetræstønder.

Det delikate valg at lade vinen  udvikle sig stille og roligt i vingården, tålmodigt ventende og definere det rigtige øjeblik når vinen skal flaskes, har altid været øjeblikke som er spændende.

Unikke oplevelser, sammen med glæden ved at bringe vinen til forbrugeren, sikrer produktion af vin af en unik karakter, som nu anerkendes i over 40 lande .