Sælges kun i butikken

DIVERSE ØL FRA HVIDE SANDE BRYGHUS

39,00 kr

 

"Hvii San"

Vi har fået de fantastiske øl fra Hvide Sande Bryghus ind i sortimentet og med deres super kvalitet og skægge navne er de blevet populære på no time.

KunibutikJa
TypeØl
Indhold i CL50
LandDansk
Beskrivelse

På Hvide sande Bryghus brygger man specialøl til dig efter egne opskrifter og tapper øllene på eget tapperi i Hvide Sande.
I deres faste udvalg på ca. 8 forskellige typer af øl, finder du alt fra deres lyse hvedeøl “Fyret” til deres bæredygtige Pale Ale “Æbleskrog”. Alle øl med hver sin historie.

Skægge navne som MAYDAY, ANDEJAGT, ULVEN KOMMER, RÅBOCK, SURFERS BREW, TØRFISK, SØMAND, SØNDERVIG og flere andre er med til at forhøje nydelsen af disse vesterhavsøl. - Vi fører også en speciel 3 stk. trækasse med 3 jægerøl.

 126185051_913878685811589_5830730489296921792_o

Hvide Sande Bryghus

Område og Producent

SÅDAN STARTER ET ØLEVENTYR

Med en forkærlighed for god øl, og en vestjysk arbejdsmoral kommer man langt.

Efter at have ejet og drevet Geddal Gaardbryggeri nordvest for Holstebro, ville brygmester Niels Sangill påbegynde en nyt og større bryggerieventyr i sin hjemby Hvide Sande.

Niels købte derfor det tidligere fiskepakhus med sjæl, som i dag danner de rå rammer for Hvide Sande Bryghus.

Hvide Sande Bryghus er altså ikke kun en bygning med en almindelig ølproduktion. Det er en bygning og en produktion fyldt med historie, ligsom øllet.

Man elsker at dele gode historier gennem øllet. Derfor kan du både nyde deres øl derhjemme eller komme forbi bryghuset til en rundvisning.

Auktionsgade 9 i Hvide Sande danner rammerne for det lille bryghus i byen, der efterhånden har været med til at definere området i de danske øl-elskende kredse. Bygningen har i mange år været fiskepakhus, hvor de lokale fiskere fik pakket dagens fangst inden, at fiskene fortsatte ud på danskernes middagsborde. I dag kan du besøge bryggeriet og se en lille del af fortidens fiskerhistorie fra Vestkysten.

I dag er der bygget et 1.000 liters brygningsanlæg og 4 x 1.000 liter + 2 x 2.000 liter gæring. Derudover er der 8 x 1.000 liter køletanke og 4 x 1.000 liter serveringstanke.

Design-uden-navn-36